Ultima actualizare: ieri, 20:09

Locale

Tot mai mulți șoferi, lăsați fără permis. Acțiunile polițiștilor în trafic continuă

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Satu Mare  au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, la data de 29 ianuarie a.c., aplicând peste 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 35 000 de lei.

La data de 29 ianuarie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, au fost aplicate peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 25 300 de lei, șoferilor indisciplinați.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere și au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii de ordine publică au aplicat peste 30 de sancțiuni contravenționale, cetățenilor care nu au respectat normele de conviețuirea socială, în valoare de aproximativ 9 900 de lei.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală valea Vinului au acționat împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, pe raza comunei Crucișor.

În urma activităților desfășurate polițiștii au controlat 19 autovehicule, ocazie cu care au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 160 de lei și au procedat la reținerea unui permis de conducere, au ridicat de asemenea un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.