Ultima actualizare: ieri, 23:16
Locale

VIDEO. DIICOT caută un bărbat tâlhărit. Unul dintre agresori s-a prefăcut a fi poliţist

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj solicită sprijinul cetățenilor  în identificarea unui bărbat, persoană vătămată într-o cauză penală în care se efectuează cercetări față de mai mulți inculpați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și tâlhărie.

În fapt s-a reținut că la data de 17.11.2018, inculpata M. L. S. se afla împreună cu inculpatul Ș. S. în apropierea unui bar din zona Autogării municipiului Zalău, moment în care aceasta a observat că un bărbat mai în etate, care se afla la bar, avea mai mulți bani asupra sa și că i-a ascuns în ciorapi.

În acest context, inculpata M. L. S. a convenit cu inculpatul Ș. S. să atragă persoana vătămată, în spatele Autogării municipiului Zalău, unde urmau să o deposedeze de banii pe care îi avea asupra sa.

Urmare a înțelegerii dintre cei doi, persoana vătămată a fost atrasă în zona precizată, unde a căzut, timp în care inculpata  M. L. S. l-a descălțat și i-a luat banii din pantof deși persoana vătămată a opus rezistență.

”Poliția! Stai că dacă nu te arestez!”

Din probatoriul administrat până în prezent rezultă faptul că inculpata i-a sustras suma de 200 lei din ciorap precum și suma de 50 lei și un pachet de țigări Winston albastru lung din buzunarul de la geacă. În timp ce inculpata M. L. S căuta să-i sustragă suma de bani persoanei vătămate, în zonă și-a făcut apariția inculpatul Ș. S. care a  strigat către aceasta ”Poliția! Stai că dacă nu te arestez!” ținându-i blițul de la telefon în ochi. În aceste împrejurări,  persoana vătămată a încetat să mai opună rezistență fapt ce i-a permis inculpatei M. L. S  să o deposedeze de suma de bani.

Urmare a imaginilor prezentate, cetățenii care îl recunosc pe bărbatul respectiv şi pot oferi detalii cu privire  la identitatea acestuia, sunt rugați să apeleze următoarele date de contact: Direcția De Investigare A Infracțiunilor De Criminalitate Organizată și Terorism –Biroul Teritorial .Sălaj, tel:0260 612 729, email:   [email protected] sau Inspectoratul De Poliție Județean Sălaj, tel: 0260 661285, email: [email protected]

 

3 comentarii

  1. Ciudatu' Răspunde

    “Unul dintre agresori s-a prefăcut în poliţist” !!!!???? Si victima ce a facut? S-a prefacut ca-l crede? Doamne cat de agramati puteti sa fiti! Din ce in ce mai de kkt, site-ul asta!

  2. Jan Răspunde

    Jenant de tot.

  3. Radu Răspunde

    Asa va prefaceți si voi ca sunteți jurnaliști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alertă meteo! Cod galben de ceață în județul Satu Mare

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o alertă de cod galben pentru județul Satu Mare. Mai exact, ceaţă care determină...

Închide