Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. Poliţişti “predică” într-o biserică din Satu Mare

Doi poliţişti au fost filmaţi duminică în timp ce “predicau” într-o biserică din judeţul Satu Mare. Totul s-a petrecut la Biserica Ortodoxă din Tătărești, după terminarea liturghiei, când polițiștii sătmăreni Alin Puiu și Răzvan Sima, de la Secția de Poliție Beltiug, le-au vorbit enoriașilor despre modul în care să să se protejeze de hoți sau să se ferească de înşelăciunea prin metoda accidentul.

“Foarte mulți oameni, fără frică de Dumnezeu, îmi place să spun, sună persoane, se dau de la Poliție și spun că rude apropiați au suferit un accident și solicită bani. Noi vă spunem că niciodată, Poliția Română, niciodată, nu va suna oamenii să le solicite bani. Poliția niciodată n-o să vă anunțe în modul în care o fac astfel de persoane. Sfatul nostru este ca în cazul în care sunteți sunați de astfel de persoane să închideți și să sunați rudele”, a spus Alin Puiu.

Acţiunea face parte dintr-o campanie de prevenire derulată de Serviciul de Prevenire din cadrul IPJ Satu Mare.

Un comentariu

  1. Gasca Răspunde

    Alin puiu nepotul lui Govor, fiu al carui tata a fost sri-ist! Poate se verifica in ce conditii a ajuns el in cadrul politiei!!!?? Romania tara tuturor posibilitatilor! De la pierde vara (angajat) la Nord Vest TV la cadru militienesc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.