Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

VIDEO. TEROARE! Cel mai prost drum din judeţul Satu Mare

Cel mai prost drum din judeţul Satu Mare este cel care face legătura între Satu Mare şi Homoroade. Şoferii se plâng că pe anumite porţiuni de pe DJ 193A gropile sunt atât de multe încât efectiv nu ai cum să le ocoleşti. După îngheţul din ultimele zile drumul a fost efectiv distrus.

Trebuie precizat faptul că drumul este în curs de reabilitare. Totuşi, firma care a preluat amplasamentul, Tehnic Asist, aflată în insolvență, are obligaţia de a-l menţine circulabil până la finalizarea proiectului.

DJ 193A face legătura între Satu Mare – Amaţi – Ruşeni – Tătăreşti – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodişa – Socond – Răteşti.

Lungimea drumului ce va fi modernizat este de 48,2 km şi este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Durata de execuţie a lucrării este de 3 ani, valoarea proiectului fiind de 88.390.835,7 lei.

15 comentarii

  1. Codru Răspunde

    La noi culmea, toate firmele dau faliment, sau intră în insolvență.
    De ce nu se caută soluții pt. a ieși din impas ?
    Nu există fonduri de garanție ? să se ia de acolo și să pietruiasca drumul provizoriu să putem circula.
    După care vine sezonul de praf, să nu mai vorbim !!!!!!!

  2. Mae Răspunde

    Ati votat psd !!! Nici peste 10 ani nu o sa fie drumul gata !!!

  3. Nae Răspunde

    In urmatorii 10 ani, plavanii din zona vor mai vota de doua ori psdul.

    • x-ulescu Răspunde

      Dupa cum spune numele drumului ,e DJ adica drum judetean ..apartine de consiliul judetean ..cine are majoritate = UDMR si PNL …multumiti-le lor…si nu-i mai votati

  4. sebi Răspunde

    0-escu este un pesedist ordinar , ei au codus țara și județul de 30 de ani .

    • x-ulescu Răspunde

      Dezinformari !! ca asta e stilu vostru , vezi pe pagina consiliului judetean
      presedinte UDMR , vicepresedinte PNL -se vede alianta cu UDMR
      consilieri UDMR =13 ,PNL = 5 total 18 consilieri
      PSD=9 , ALDE = 3 = total 12 consilieri , au majoritate pnl si udmr , daca voiau puteau face acel drum ..in ultimii ani DECI lor sa le multumiti pentru starea drumului,,,si asta e un exemplu cum ar guverna pnl daca ar fi la putere in tara . NU MAI DEZINFORMATI !!!!!

      • y Răspunde

        Nu-i apăr deloc pe cei din conducerea Udmr pentru că poate erau și alte soluții mai operative dar știi și tu foarte bine că licitația pentru drumurile județene a fost contestată și recontestată timp de vreo aproape doi ani. Cauza? Suma foarte mare pentru că toate drumurile din județ au fost băgate în aceeași oală. Ce să faci, ciolan mare și zemos! Pataki (atunci senator) a zis de mai multe ori în public lui Ștef că va fi bai mare. În logica ta dacă te pun la volanul unei mașini, te leg la ochi, la mâini și la picioare cine e totuși de vină că nu poți demara din loc? Toți din CJ care au făcut caietul de sarcini și dosarul pentru licitația lucrărilor sunt de vină pentru situația creată. Situație identică în cazul podului Decebal cu contract de lucrare semnat cu o firmă absolut habarnistă. Acum Coica unde e? Sau vezi garajele din Soarelui, demolate de 6 ani pe repede înainte dar locul este neamenajat și acum. Ce oraș frumos!

  5. Garuboz Răspunde

    Asa este Sebi dar nu uita ca in frunte cu UDMR!

  6. x-ulescu Răspunde

    De cand sunt la putere in satu mare udmr si PNL — DACA VOIAU puteau sa rezolve problema drumului respectiv !!! nu negati ca la ei este puterea dar nu si dorinta de a rezolva problema…deci lor trebuie sa le multumiti si sa-i rasplatiti la vot ….pentru starea drumurilor DE ACUM ..nu e vinovat Decebal ca sa batut cu romanii si nu au putut construi drumul .. ( saracii romani )

    • y Răspunde

      Așa e, dar nu uita că în momentul de față sunt niște contracte în vigoare care trebuie respectate. Altfel iarăși procese. În țara asta atunci vom putea face lucrări de calitate când nu va mai fi criteriul cel mai important pentru punctaj oferta cea mai ieftină. Până atunci ne chinuim mult și bine.

  7. x-ulescu Răspunde

    Sigur DACA SE VOIA ..se puteau gasi solutii pentru reparatii …chiar provizorii …..dar totul tine de vointa !!!!
    NU LKE PASA de acei oameni ..UDMR si PNL !!!! majoritari in consiliul judetean..restu sunt vorbe

  8. Altu Răspunde

    Firma care face drumul respectiv este Tehnic Assist firma de casă a PSD . Când s-au făcut licitația pt drum PSD era la cârma. Deci încă odată ,m. .e PSD.

    • x-ulescu Răspunde

      argumentul suprem al #rezistilor ..mu3…pai atunci mu3 voua !!!! care ventiti CU MINCIUNI !! cine conduce judetul ACUM ??? cat timp a trecut decand sunt la putere aici ? ce au facut in acest timp ??

  9. x-ulescu Răspunde

    si probabil drumu a fost bombardat de nemti si rusi in timpul razboiului !!!!!
    chestia ca cei care sunt la putere in sm ..acum isi bat joc de oamenii din zona …
    NU cauta solutii rapide de rezolvare a situatiei ….

  10. Pitti Răspunde

    Dar de ce nu vorbește nimeni despre Ciuma Satmarului, cameleonul care se îmbracă în orice culoare? El este Pacurar de La informați e zilei, care este cel mai corupt. Eu am lucrat la iei si Stiu ce vorbesc, Alo, DNA si ceilalti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.