Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

A început judecata negreșteanului care a omorât 3 persoane pe podul de la Ovidiu

În această dimineață, la Judecătoria Constanța a avut loc primul termen de judecată în dosarul în care negreșteanul Ionuț Mane (33 ani) este acuzat de producerea cumplitului accident ce a avut loc pe 21 noiembrie 2018 pe podul rutier de la Ovidiu, accident soldat cu decesul a trei persoane (două femei și un copil) și rănirea gravă a alteia, informează ziuadeconstanta.ro.

Filmul accidentului

Ionuț Mane, în vârstă de 33 de ani, din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, responsabil de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța) a fugit de la locul tragediei și s-ar fi ascuns sub un pod. Acesta a pătruns pe contrasens pe o vreme ploioasă şi a intrat frontal în autoturimul condus de o femeie de 31 de ani. Imediat după accident, bărbatul a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Acesta era ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.

 

 

12 comentarii

  1. Zsenik Răspunde

    Nu e mai simplu sa-l impuscam?! Serios??! Triplu omor, dintre care un copil, si va sta la parnaie pe banii nostrii, la caldurica, 3 mese pe zi, tv, vizite conjugale, etc! In USA la primul termen era deja pe “death row”! Animal nenorocit!

  2. Oarecare Răspunde

    Gunoi de osan, jegos! Si daca ar fi numai el! Da’ astia zici ca-s hotarati sa omoare oameni cu masina, pe langa metodele clasice! Marele pacat e ca ei scapa mai tot timpul si mor oameni si copii nevinovati!

    • Ionica Răspunde

      @Oarecare Nu generaliza….sunt oameni si oameni ….nu toti osenii is vitezomani. Oricum criminalul asta merita 30 de ani de inchisoare

      • Oarecare Răspunde

        @Ionica: nu generalizez, sigur ca nu toti sunt la fel, majoritatea oameni muncitori cu scaun la cap dar din pacate procentul cel mai mare de nenorociri este produs de ei, asta-i adevarul, statistic! Iar legat de gunoiul asta, merita impuscat cum zicea cineva pe aici, nu sa stea 30 de ani pe banii nostrii, la puscarie, cu toate conditiile asigurate!

  3. Anonim Răspunde

    Ce ușor este sa judecați voi faptele altor oameni…!!!!.Mai bine v-ați vedea de viața voastră!

    • Bobonete Răspunde

      Na ca te-ai trezit tu, filozoful si moralistul vietii sa tragi concluzii cu aer de superioritate ‘ telectuala”! Triplu omor, fraiere! Ala beat la volan! Ce plm e de judecat aici mintosule!

  4. anonim Răspunde

    Una e omor, alta e ucidere din culpa!

  5. Pop ioan Răspunde

    Ce conteaza cum e “botezata” fapta.Trei oameni nu mai sint in sanul familiei,trei familii s-au schilodit din cauza unui gunoi de osan betiv si inconstient care a crezut ca-si poate permite orice.

    • ana Răspunde

      ”gunoi de osan betiv si inconstient” oare stimate domn Pop Ioan, dumneavoastra sunteti un cetatean fara greseala, fara vicii?

  6. Anonim Răspunde

    In fine! Accidente se întâmpla sau se pot întâmpla oricui! Fiecare om are dreptul sa credea și sa spună ce vede si ce aude dar nu are dreptul sa judece faptele altora și sa jignească un om in felul acesta , mai ales neștiind adevarul, doar presupanand lucruri urate venite din auzite sau presa sau alte mijloace de proasta informare!
    Pacat ca acest portal de știri permite asemenea limbaj!

    • Robu' Răspunde

      Ok! Sistematizat si sintetizat: accidente se pot intampla oricui, corect!
      – nu judeci pe nimeni pe baza zvonurilor, corect!
      DAR, aici avem fapte concrete, care ne dau dreptul sa avem o parere pertinenta si sa judecam pe baza faptelor!!!!! Un inconstient beat (conform politiei), s-a urcat la volan si a omorat 3 TREI, oameni, dintre care un copil!!! Ce cacat de adevar mai vrei, filozofule??!!! Noi l-am jignit???! Tu esti spalat pe creier?! Ce mai e aici de analizat?! Singura problema este ca, din pacate, sub specia umana, a scapat viu! Atat! Daca era copilul tau, mai asta neprihanitule, tot asa bateai campii?!

  7. Anonim Răspunde

    Sa te informezi mai bine de cazul asta înainte sa îți dai cu părerea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.