Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Adrian Albu despre postul de vicepreşedinte CJ: Suspendat, ca să nu creeze turbulenţe!

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, rămas vacant după decesul regretatului liberal Alexandru Panea, va rămâne suspendat, cel puţin o vreme, pentru a nu crea “turbulenţe”.

Dacă alţi lideri politici n-au dorit să comenteze, sau au dat răspunsuri evazive, Adrian Albu a spus lucrurilor pe nume.

“Postul de vicepreşedinte este suspendat deocamdată. Sunt nişte discuţii politice, probabil că va mai rămâne o vreme aşa. Am purtat discuţii şi noi, după cum au mai purtat discuţii şi alţii. Am ajuns la concluzia că deocamdată este mai bine aşa, ca să nu creeze tot felul de turbulenţe în activitate”, a declarat Albu.

El a arătat că pe cetăţeni îi interesează foarte puţin cine ocupă o anumită funcţie ci îi interesează să se rezolve lucrurile, afirmând că sunt mai multe drumuri în lucru şi investiţii pe rol în acest mandat decât în mandatul precedent.

“Este o chestiune eminamente politică. Asta este. Suntem într-o conjunctură, sunt cei de la PSD ALDE la guvernare, deocamdată asta este situaţia, rămâne pe loc aşa cum este”, a concluzionat Albu.

3 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Ce ar fi daca Consiliul local l-ar revoca din functie pe dl viceprimar Albu si ar tine neocupat postul pina la alegeri ?!
    Asta asa ca sa nu se creeze “turbulente” !

    • y Răspunde

      @Jan. N-ar fi mare pagubă. Cu el sau fără el pentru noi tot una este. De când cu el și cu marele Maskulik mai e puțin și nu se poate circula deloc în oraș.
      Dar ca să înțelegi “șmenul”. Postul de vice la CJ există, nu a dispărut și este bugetat. Nefiind ocupat (banii existând totuși) se fac “economii” la fondul de salarii, adică banii pot fi acordați ca stimulente pentru lipitorii de afișe. Cum vin alegeri este tocmai foarte bine pentru unii. După părerea mea umilă dacă până acum nu au negociat cu toate părțile și nu s-a ajuns la o “concluzie” atunci s-o lase așa. Nu câștigă și nici nu pierde nimic comunitatea în timpul rămas până la noile alegeri.

  2. Jan Răspunde

    Da @y inteleg perfect.
    Dupa alegeri au fost alesi doi vice PNL-isti.
    Din pacate unul nu mai este, iar acum nu ar mai obtine voturi pentru inca un PNL-ist.
    Asa ca logic PSD-ul cere locul.
    Dar nici UDMR si nici PNL nu vor sa auda de asa ceva, mai bine pastreaza postul vacant.
    Da vor sta asa pina la alegerile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.