Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Aflat sub influența alcoolului, un sătmărean și-a bătut soția. Au intervenit polițiștii

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală valea Vinului, față de un bărbat, de 50 de ani.

La data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către o femeie, de 48 de ani, din comuna Păulești, despre faptul că în noaptea de 16/17 februarie a.c., a fost victima unor agresiuni fizice exercitate asupra ei de către soțul acesteia, de 50 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 16/17 februarie a.c., în timp ce se afla în locuința comună din comuna Păulești, sub influența băuturilor alcoolice, un bărbat, de 50 de ani, a agresat-o fizic pe soția sa și de asemenea i-a distrus telefonul mobil, cu scopul de a nu putea solicita ajutor.

Având în vedere situația, în baza Legii 217/2003 și a dispoziției OMAI 146/2018, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au constatat că în cazul expus există un risc iminent ca viața, integritatea fizică ori libertatea victimei să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică.

Astfel, polițiștii au  emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză iar față de victimă au fost luate măsuri de siguranță.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.