Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Alianța USR+PLUS 2020, acțiune comună în Satu Mare: Strângerea de semnături pentru europarlamentare

Alința USR+PLUS 2020 anunță începerea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

În următoarele cinci săptămâni Alianța își propune să strângă 200.000 de semnături la nivel național, iar în județul Satu Mare 4.000 de semnături.

,,Alianța 2020 USR PLUS are cea mai bună listă pe care România a avut-o până acum la alegerile pentru Parlamentul European. Pe 26 mai avem ocazia să votăm niște profesioniști, oameni de care suntem mândri. Din această alianță câștigă România și fiecare cetățean în parte, pentru că acum avem șansa de a așeza România pe adevăratul drum european.

De data aceasta, Alianța USR+PLUS 2020 nu are candidat din județul Satu Mare, dar pe plan local dorim să convingem alegătorii că nu mai trebuie să aleagă răul cel mai mic, ci nişte oameni competenţi şi profesionişti. În următoarele săptămâni vom fi în stradă, printre oameni, acolo unde am fost întotdeauna. Împreună vom schimba România și felul în care este reprezentată în Europa”, este mesajul alianței USR+PLUS 2020.

200.000 este numărul de semnături necesare pentru ca Alinața 2020 USR PLUS să intre în cursa pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Lista candidaților este deschisă de Dacian Ciolos, Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Clotilde Armand, Dragoș Tudorache, Nicolae Ștefanuță, Vlad Botoș, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Mituța, Anamaria Naomi Reniuț, Valeriu Nicolae, Oana Țoiu, Radu Ghelmez, Liviu Iolu.

3 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Aceste două partide sunt unica şansă pt. România.Sper să nu ne dezamăgească.

    • ion Răspunde

      Daca pnl-ul reuseste sa-i inlature pe fii de comunisti notorii ca si Costea Dan Ciprian de la Vasile Goldis (infiintat de comunisti) avem sanse sa schimbam total clasa asta politica iesita din fostele structuri. Plus se pare ca a inteles aceasta exigenta istorica si nationala 🙂

  2. x-ulescu Răspunde

    atata vreme cat il concureaza pe werner e in regula…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.