Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Autoritățile au intervenit! Statul ar putea lua copilul mamei ce a scris că-l ”donează”

Autoritățile au intervenit astăzi în cazul femeii ce a postat controversatul anunț pe grupul mamelor din Satu Mare, pe Facebook, în care a întrebat dacă cineva ar accepta copilul ei.

Protecția Copilului s-a autosesizat și a luat primele măsuri.

“Noi ne-am autosesizat și am stat de vorbă cu mama copilului. Am realizat că această femeie are nevoie de consiliere și urmează să i-o acordăm, iar dacă se va impune vom recurge și la scoaterea copilului din sânul familiei”, au spus autoritățile pentru reporterii Kanal D.

Sătmăreanca a precizat că nu ar vinde copilul nici pentru 10.000 euro, ci dorește să îl dea spre adopție într-un mod legal.

“Eu nu aș da copilul ăsta nici pentru 10.000 de euro. Asta am scris. Eu am zis că aș da copilul doar în adopție. Oamenii cred ce cred. Eu n-am știut ce fac în acele momente. Eu l-aș da, cu hârtie, prin adopție. Nu vreau să se creadă că am inimă de mamă care vinde copilul cu bani. Eu am trei copii și îl aștept pe al patrulea, un băiat. Copilul e sănătos. Eu nu am loc de muncă, am și datorii la bancă. E greu. Am doar alocațiile copiilor.”, a declarat femeia reporterilor Kanal D.

Sătmăreanca a precizat pentru PortalSM, în cursul serii de ieri, același lucru.

”Nu cer nici bani, nimic, doar am explicat la o doamnă că nu aș cere nici 10.000 euro. Eu l-aș da prin Protecția Copilului. Îi o neînțelegere mare”, a precizat femeia pentru PortalSM.

Un comentariu

  1. kati Răspunde

    Foarte bine daca cheltuielile sociale vor fi preluate de primarii!
    Politia locala si primarul va stii exact familiile fara casa, fara bani, ca sa-i ajute in functie de legislatie.
    Dar, sa fie asa de destepti sa ceara Guvernului cota parte din aciza pe tutun pentru ca nu se face nici o preventie pentru fumatori, asteptand doar cancerul de plamani, din care mamelor fara venituri sa li se acorde sume ca la mamele sociale!
    De ce sa scoti copiii din familie sa le dai strainilor, cand poti sa dea bani mamelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.