Ultima actualizare: azi, 22:20
Locale

Campanie pentru familia din Tătărești, la târgul de nunți ART Marriage

Târgul de nunți ART Marriage se alătură campaniei ,,Casa oamenilor buni”, ce strânge bani pentru familia cu șapte copii din Tătărești ce și-a pierdut casa într-un incendiu.

În cadrul târgului, va fi amplasată o cutie pentru donații, unde doritorii vor putea contribui cu ce sumă pot și doresc.

Reamintim că cei șapte copii și părinții lor care au rămas pe drumuri după incendiul cumplit din 2 februarie sunt din ce în ce mai aproape să se mute într-o nouă casă. Datorită campaniei ,,Casa oamenilor buni”, inițiată de Marcela Papici și preotul paroh Florin Libotean, s-au strâns până în acest moment peste 12.000 de euro.

Târgul de nunți ART Marriage, în curând

Târgul de nunți ART Marriage se apropie cu pași repezi. În perioada 15-17 februarie, peste 100 de rochii de mireasă vor fi expuse pentru viitoarele mirese în cadrul târgului de nunți.

Vor fi expuse cele mai noi modele de rochii de mireasă și costume pentru miri, create special pentru anul 2019 de către firmele participante.

Programul târgului de nunți ART Marriage este următorul:

Vineri, 15 februarie – 13.30 – 19.00

Sâmbătă, 16 februarie – 09.00 – 19.00

Duminică, 17 februarie – 09.00 – 18.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ziua Mondială a Bolnavului, marcată la Parohia Bunavestire din Satu Mare

Parohia greco-catolică Bunavestire din municipiul Satu Mare marchează mâine, 11 februarie, Ziua Mondială a Bolnavului. Programul va începe cu slujba...

Închide