Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Asistentă de la Spitalul Județean, vedetă pe Facebook. Fotografiată pe ascuns

O asistentă de la Spitalul Județean Satu Mare a ajuns vedetă pe Facebook. Femeia a fost fotografiată pe ascuns datorită comportamentului său extraordinar față de pacienți.

O sătmăreancă a realizat fotografia după ce a văzut cât de frumos se comportă asistenta cu pacienții. Femeia spune că asistenta îi trata pe toți pacienții cu expresii precum: ”haideți, vă rog”, ”vă rog frumos”… etc. Aceasta a postat fotografia pe Facebook pentru a-i mulțumi în numele tuturor pacienților ce au trecut prin mâna ei, totodată dorind să o facă cunoscută pe asistenta cu deschidere către nevoile umane.

Fotografia sătmărencei a stârnit comentarii, toate pozitive. Mai mulți sătmăreni au precizat că au avut de-a face cu asistenta respectivă, comportamentul ei fiind la fel de calm și binevoitor ca cel pe care l-a descris femeia în postare.

”Aceasta doamna asistent (cred) e un om deosebit, a trecut deja vreo 4 pacienti pe la ea si cu toti a vorbit la fel de frumos. Un calm iesit din comun. Atata va rog si haideti va rog si va rog frumos eu nicaieri nu am auzit.

Exista oameni meniti pentru aceasta meserie si aceasta doamna o merita din plin pentru ca omul cand vine la spital nu vine din placere,vine cu o problema si au nevoie de putina intelegere. Doamna din partea mea aveti tot respectul.sunteti un om deosebit so in numele tuturor pacientilor trecuti prin mana dumneavoastră un mare MULTUMESC”, este mesajul sătmărencei ce a postat fotografia pe Facebook.

11 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    ar fi culmea sa mai si vorbesca și urat acum cănd i-a minim 6000 de lei pe luna!!!!

    • Om Răspunde

      Ce oameni răi!
      Oare se poate sa spuneti un lucru bun, macar despre un om care iese in evidență prin fapte bune?!

    • Adrian Răspunde

      Wow, nu cred ca ai deviat de la subiect sa areti la toti cat esti de prost. Bravo, sa stii ca ai dat dovezi bune ca esti un prost.

    • Popancalin Răspunde

      Ba frate eu chear am niste probleme de sanatate si de cite ori este de serviciu dinsa a vorbit foarte frumos cu oameni nu ca altele pe care leam mai prins şi au vb ca cu un cine aşa că nu vb ce nu şti frate!!!!

  2. Flaviu Roland Răspunde

    Multumesc

  3. Anca Răspunde

    Mă bucur că există un așa cadru medical, deoarece în ultima perioada nu prea mai exista așa cadre medicale sau persoane care să respecte și să aibă răbdare cu fiecare om, pot fi salarii oricât de mari sau mici doamna tot așa va vorbi pentru ca așa a fost educată din familie, tot respectul.

  4. Jan Răspunde

    Felicitari !
    Esti una din putinele exceptii de care vorbeam mai deunazi.
    Omenie si profesionalism.
    Ce combinatie rara !

  5. cineva Răspunde

    =cetatean= sau … cetateanul turmentat … poate cetatean in tara vecina unde se mai gasesc ,, cetateni cu rautate innascuta “

  6. Nichita Răspunde

    un video ar fi fost mai credibil. ce vedem aici de fapt? o asistenta care sta pe un scaun. e la moda mai nou sa se laude singuri unii

  7. pacient Răspunde

    Aprecieri sincere pentru toți cei ce sunt profesioniști, corecți și UMANI! Multe cadre medicale se comportă oribil cu bolnavii.

  8. Spitalu de urgenta. Răspunde

    Ce atatea laude, toate cadrele spitalului ar trebui sa se comporte in acast fel. La salariul de 6000-7000 de lei cat primesc pe luna din contributiile noastre la CAS, ar trebui sa fie super Ok. ,dar nu sunt numai cu ochi dupa spaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.