Ultima actualizare: azi, 13:52
Locale

FOTO. Imagini cu șantierul autostrăzii de lângă județul Satu Mare

Asociația Pro Infrastructură a publicat primele imagini din dronă de pe șantierul lotului de autostradă dintre Ungaria și Biharia, informează Bihon.roEste vorba de tronsonul care le-ar oferi și sătmărenilor un acces mai rapid la autostrăzile din Ungaria. 

În imagini se poate vedea zona nodului rutier Biharia, intersecția A3-DN19. Stadiu este unul incipient, informează ONG-ul care se ocupă de monitorizarea lucrărilor: ,,Decopertări, depozite de agregate/materiale, lucrări la organizarea de șantier, construirea drumurilor tehnologice”.

Tronsonul se află la aproximativ 100 de kilometri distanță de Satu Mare, însă, potrivit celor de la Asociația Pro Infrastructură, lucrările nu vor fi gata decât undeva în vara anului viitor.

,,Antreprenorul general (Trameco, parte din grupul Selina) nu a terminat încă proiectul tehnic și autorizația de construire nu este emisă. Contractul a fost semnat abia pe 13.12.2018 și prevede 4 luni de proiectare și alte 15 de execuție efectivă în teren. Tronsonul va fi gata prin vara anului viitor, în cel mai optimist scenariu”, mai spune ONG-ul.

Sursa – Bihon.ro

Un comentariu

  1. x-ulescu Răspunde

    pe cand poze cu podurile peste Somes din judetele vecine ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.