Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Morman de deșeuri aruncat direct pe spațiul verde. Poliția Locală a intervenit

Un morman de deșeuri a fost aruncat direct pe spațiul verde, pe str. C.A Rosetti din municipiul Satu Mare.

Polițiștii locali și inspectorii Primăriei Municipiului Satu Mare au reușit să-l identifice pe autor, pentru că printre hainele vechi, flacoane și celelate gunoaie se aflau și diverse documente. Polițiștii locali au aplicat o amendă în valoare de 1.500 de lei.

,,Reamintim faptul că, pentru astfel de abateri, amenda este cuprinsă între 1.500 și 2.500 de lei. Rugăm cetățenii care observă astfel de fapte să fotografieze sau să noteze numărul mașinii și să sesize Poliția Locală, pentru a sancționa persoanele necivilizate și a stopa acest fenomen!”, este mesajul Primăriei Satu Mare.

Un comentariu

  1. y Răspunde

    Am scris acum cel puțin două luni că la fostul post de transformare al liniei de troleibuz de pe Goga intersecție cu Dâmboviței s-au adunat fel de fel de rahaturi. Gunoaie menajere, ambalaje plastic, ambalaje de unică folosință meniul zilei, haine folosite etc. Stă frumos acolo acum mai că se și îngroașă. Nimeni nu vede că doar nu e la ditamai bulevardul circulat de tot orașul, nuuu ! Nu circulă poliția locală zilnic, oamenii cu sacul de la Florisal care adună deșeurile aruncate aiurea nu trec cel puțin de două ori pe acolo. Nuuu, nici vorbă! Dar ați putea verifica și acea asociație de pe Goga care le tot împarte asemenea lucruri. Oare nu de acolo este? Niște amprente luate, ceva? Sau măcar ceva ore de educație pentru asistații ăia pe degeaba???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.