Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Partea frumoasă a Sătmarului. Drumeții în zone neexplorate ale județului

Munții Oaș din județul Satu Mare reprezintă o atracție turistică de top, iar o drumeție în această zonă mirifică a Sătmarului este cu adevărat o experiență incredibilă. De acest lucru s-au convins cei de la Drumeții Hai-Hui, care ne prezintă câteva imagini de-a dreptul fascinante.

Cei de la Drumeții Hai-Hui încearcă de fiecare dată să facă cunoscute frumuseți ale naturii si locuri neumblate din județele din nord-vestul țării. De data aceasta, echipa specializată în drumeții a vizitat zone mai puțin explorate din Sătmar, acolo unde a făcut cunoștință cu Vârful Gorunis și cu Dealul Ursoii.

,,O zi de februarie în care primăvara începe să dea primele semne, cu un soare strălucitor și călduț precum și cu aerul plin de umiditate de la zăpada care își micșoreaza stratul centimetru cu centimetru. Traseul nostru a pornit din satul oșenesc Lechinta înspre Vârful Gorunis, un vârf cu belvedere din partea sudică a Munților Oaș și apoi pe Dealul Ursoii. Vă prezentăm câteva cadre și impresii din această drumeție, precum și pentru cei interesați o parte dintre vârfurile din Munții Oaș. Drumeție plăcuta prin album!”, spun cei de la Drumeții Hai-Hui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.