Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

FOTO. Pompierii intervin în Centrul Vechi. Cade tencuiala de pe o clădire

Pompierii intervin chiar acum în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare. Ei au fost anunţaţi despre faptul că de pe o clădire situată pe b-dul Ion C. Brătianu cade tencuiala.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu o scară care a început să îndepărteze bucăţile care se desprind.

O bandă de circulaţie este blocată. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.

3 comentarii

  1. Szandokan Răspunde

    A promis primarul și nu numai marea refacere a exteriorului clădirilor istorice centrale dar totul a rămas exact ca restul promisiunilor: o mare amăgire adresată tuturor locuitorilor și vizitatorilor acestui oraș pe care eu îl consider absolut cel mai mizerabil, ignorat și batjocorit oraș al României.
    Dacă nu este ceva de interes catolic, bisericesc, politic sau spălare masiva de fonduri categoric nu se întâmpla și promisiunile nu sunt decât niște deșarte minciuni pentru care conducerea acestui oraș merita executata dar nu cum vor ei sa o facă in mod silit cu cetățenii ci pur și concis puși la zid și împușcați fără mila.
    Urlă clădirile istorice spre ei in timp ce-și savurează cafelele cretine dar totodata fac chefuri unde-și înmânează diplome și premii pentru marile realizări imbecile.
    Nu este decât un sistem de tip mafiot in frunte cu așa-zisa conducere impertinent de ignoranta căreia nu-i pasa de istoria acestui oraș rablagit și plin de repulsie a tot ce poate fi util și estetic noua tuturor.
    Sa va fie Rușine cu R mare cretinilor.

  2. laurentiu Răspunde

    A rezolvat keserkeni si podul si cladirile si Dacia…in 2 ani….cum zicea in campanie 🙂

  3. satmareanul deceptionat Răspunde

    Daca proprietarii nu i si repara cladirile, Pimaria are o posibilitate potrivit legii, sa repare si sa recupereze cheltuielile in zece ani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.