Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTOGALERIE. Protest în centrul Sătmarului, pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi

Sătmăreni au ieșit în stradă în această după-amiază, vineri, 15 februarie, pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi. 

Mitingul de susținere, sub denumirea „Plimbare civică în sprijinul Laurei”, organizat de comunitățile Sătmarul Civic și Corupția Ucide, a avut ca scop încercarea de a trage un semnal de alarmă în ceea ce privește anchetarea fostei șefe a Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Mitingul a început la ora 17.00 în Pasajul Corneliu Coposu din centrul nou al municipiului Satu Mare, acolo unde aproximativ 20 de sătmăreni au protestat împotriva intimidării fostei șefe a DNA.

 

 

26 comentarii

  1. Harry Erjebet Răspunde

    Ce ne bucuram sa-l vedem pe Govor la protestul de sustinere al Laurei Codruta Kovesi!

    • Adi Răspunde

      Ooooo dar sunt puțini fraieri,au văzut deja cine este Cioloș &Co se lămurește lumea cine sunt reprezentantii Plus în Satu -Mare.

  2. Jan Răspunde

    As fi apreciat sa iesiti in piata sa-i sustineti si pe cei pe care femeia asta i-a bagat la puscarie pentru fapte inexistente, in urma unor abuzuri demne de perioada stalinista, si carora acuma Statul Roman le plateste daune morale de sute de mii de euro , din banii vostri !

    • Altu Răspunde

      Să ieși tu pt gunoaiele care scot criminali de la pușcărie. Asta vreți să puteți fura fără probleme. Ce nevinovați la pușcărie? Au băgat doar politicieni și ăștia toți merită. Bani pentru pușcăriași și partide avem,dar pt alocații nu.

  3. Costica Ardelean Răspunde

    Sustinatores Oligofrenus Primates…

  4. @Jan Răspunde

    Este ca esti postac PSD..prostule..tu nu vezi cat de retardat esti..si daca iti spun alti ca esti prost ..nu ii crezi..ce sa faci prost sa fi ..noroc ca esti..ti-a dat vreun post si tie GOVORILA si ii lingi inca pe la spate si fata..este ma cocalar se satmar..de aia a ajuns tara asta ce este..ca e plin de cacatzai ca tine..te-o fi chemand Antonio..sau Ovidiu..Marcel …etc..neamuri si nepoate de a le lui MIRCCCCCEEEEEEAA…La Multi Ani cu executare.

  5. x-ulescu Răspunde

    Maaa da mare inghesuiala !! se pare ca satmarenii si-au vazut de treburile lor .ca 20 de insi nu sunt sigur satmarenii !!

  6. Iancu Răspunde

    Jaaaaj ce mulți de la PNL :)))

  7. Iancu Marius Răspunde

    Poi kovesi e penală , deci nu pe ea.l o sustin

  8. Iancu marius Răspunde

    Uram la toți cei 14 susținători sa va Dna cu ocazia sărbătorilor de paste cite un dosar . Cu 1 denunț și ceva convorbiri Cin Spune-ți ca Rezolvați ceva.

  9. Silaghi Răspunde

    Acesta doamna va ramine in istorie ceva echivalentul inchiziției .
    Asa o sa ne miram cum ne miram cu dădeau foc la vrăjitoare pe la 1600

  10. Cetățeanul turmentat Răspunde

    1. Dar de ce domnii de mai sus, de la protest, nu au încredere în justiție?

    2. Sper că își mai aduce aminte cineva de judecătorul de la CCR, Toni Greblă, care a fost anchetat de DNA, terfelit și ridiculizat în presă, a cărui cariera i-a fost distrusă, iar la urmă A FOST ACHITAT.
    Cine plătește pentru reputația lui pătată? Nimeni!

    • cârcotaş Răspunde

      Ce reputaţie pătată?.Treburile erau destul de clare,mă mir că a fost achitat.Decizia nu e definitivă,oricum.Sper că se va face dreptate.Şi Vâlcov crede că este nevinovat,poate crezi şi tu acelaşi lucru.Oricum,va scăpa dacă PSD a pus labele pe justiţie.Încep toţi infractorii să aibă ,,încredere” în justiţia PSD-istă.Noi ăştia cu-n pic de judecată vedem că ne întoarcem de unde am plecat:Corupţie fără corupţi,liber la furat pt. politicieni….

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Probabil că după dvs. și Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi și Mircea Băsescu sunt tot pesediști! 🙂

        • cârcotaş Răspunde

          Ai tu ce ai cu Băsescu şi gaşca lui.La tine logica nu funcţionează de doi bani.Ce are una cu alta?I-am apărat eu pe aceştia?Nici Băse nu i-a apărat.Doi dintre ei au fost băgaţi la puşcărie când Băsescu era în funcţie.Da’ stai luniştit,după cum merge treaba în curând personaje din cele de mai sus vor fi intangibile.

  11. Nimeni Răspunde

    Justitia e ca Moda, la alte timpuri, alte gusturi, alte fotomodele. Acum, fotomodelul Laura nu mai are succes. Laura, in fapt, este tot ea, doar ca imaginea ei pe Sticla nu mai merge, spre exemplu nu poti pune pe ea sigla vreunui partid. Va aparea, in curand, un alt fotomodel al Justitiei care va arata bine pe Sticla, ca sa-i abureasca pe fraierii care cotizeaza pentru iluzia ca in aceasta tara se face dreptate.

  12. cizmaru Răspunde

    Un tâlhar se plimbă liber printre sătmăreni

    Scris de I. Z., 15 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index

    Cu faţa acoperită şi „înarmat” cu un spray lacrimogen, un tânăr în vârstă de 22 de ani din Bercu a pătruns într-un magazin din municipiul Satu Mare şi a tâlhărit o vânzătoare. Fără nicio reţinere, a pulverizat spray pe vânzătoare apoi
    PSD a moificat legile justitiei ca tâlhăru sa fie liber sa poata da spray ca sin nevinovati

  13. Nimeni Răspunde

    @cizmaru. Absolut corect ceea ce ai afirmat, insa sa zicem ca vine un pesedist si zice: dintr-o suta de intemnitati eliberati 98 s-au reintegrat in societate si nu mai trebuie ca Statul sa-i intretina si doar 2 s-au apucat iar de prostiile pentru care au fost inchisi( unul fiind cel mentionat de IZ). Vedeti cat de buna a fost masura noastra legislativa. Sigur sunt doar niste ipoteze, ca sa vezi cum balanta judecatii poate inclina intr-o parte sau intr-alta.

  14. Govor Răspunde

    Kovesi penală

  15. steagu Răspunde

    iai tinut lumanarea

  16. Y_grec Răspunde

    Și cum puteți fi atâta de proști încât să nu vă dați seama că la mulți borfași li se poate înfunda, că doară PSD nu va domni pe vecie? Și că nu pot fugi toată viața de brațul lung al dreptății, decât dacă chiar au foarte mult noroc? Și de ce până și bătrânul escroc Băsescu se teme de Codruța?

  17. Nimeni Răspunde

    @Y_grec. Vezi tu cum e, noi astia “prosti”, din pacate, nu putem influenta lucrurile, ci numai aia “destepti” de la varful societatii. Se pare ca acolo, la varf, cineva isi baga nasul si-si beleste ochii peste dosarele procuroarei “vedeta”. Ce-o iesi? Nu stiu sa zic, daca vor ajunge la alti procurori? Iar nu pot sa anticipez. Ne uitam si noi la “circ”, ca doar si-asa banii pe bilete suntem obligati sa-i dam. E clar un lucru, campania electorala, va scoate la lumina multa mizerie si daca Codruta e preacurata asa cum sustine nu va avea de suferit, altfel vor sta lucrurile daca nu este. Sunt curios si eu ce va fi si ce ni se va servi.

  18. Govor Răspunde

    La pus arie cu penala

  19. Nimeni Răspunde

    @Y_grec. Ai vazut interventia lui Basescu la Antena 3? Dupa el(el care a pus-o pe Kovesi in fruntea DNA-lui), Condruta a facut multe prostii, sa-mbatat de putere, impreuna cu Coldea au luat-o razna. Deci, dupa ce ca s-a folosit de ea ca sa ciopleasca PSD-ul, acum o arunca ca si pe-o carpa care nu mai e buna de nimic. Lui nici de DNA nu-i mai place, mai ales acum cand exista riscul sa ajunga in ograda pesedistilor. Lui ii place de Ghita, care are multe filmulete compromitatoare cu unii si cu altii. Asa ca doamna Kovesi ar fi bine sa dispara din tara( oricum in politica, dupa el, ea nu mai are loc), sa se duca la UE daca aia vor sa o ia la *uie.

  20. Nimeni Răspunde

    @Y_grec. Scuze, nu la Antena 3 ci la Romania TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.