Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

FOTO&VIDEO. Accident mortal. Maşină înmatriculată în Satu Mare, izbită de BMW în Săpânţa

Accident mortal. O maşină înmatriculată în Satu Mare a fost izbită de BMW, sâmbătă seara în Săpânţa, rezultând un mort şi patru încarceraţi.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00, în cartierul Iapa, în zona Cearda, când un tânăr de 19 ani aflat la volanul unui BMW înmatriculat în Maramureş a intrat cu viteză într-un VW Sharan înmatriculat în Satu Mare.

Un tânăr de 19 de ani din Săpânţa, pasager, a murit pe loc. Ceilalţi patru ocupanţi ai maşinii au rămas toţi încarceraţi. Toate victimele sunt bărbaţi, iar tinerii încarceraţi au vârstele de 19, 21, 30 şi 31 de ani.

La Sighetu Marmației au intervenit un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă SMURD Baia Mare și autospeciala de transport victime multiple.

“Verificările efectuate au relevat ca șoferul, un tânăr de 19 ani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasa, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu o autovehiculul ce staționa în afara părții carosabile. În urma impactului, un pasager de 18 ani din Săpânța a decedat. Conducătorul auto și alți trei tineri, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale”, precizează IPJ Maramureş.

https://www.youtube.com/watch?v=MSchTw0ta8g

Tânărul decedat era din Săpânţa. El era încă elev de liceu și cunoscut în comunitatea locală deoarece deseori cânta la petrecerile la care era invitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.