Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Mamă și fetiță, lovite de o șoferiță pe trecerea de pietoni, în Satu Mare. Copila, în vârstă de 6 ani, rănită grav

Ieri, 13 februarie, un accident rutier produs pe raza municipiului Satu Mare s-a soldat cu rănirea gravă a unei fetițe, de 6 ani.

Concret, în cursul după-amiezii de ieri, miercuri, 13 februarie, în jurul orei 16.05, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe bulevardul Cloșca, din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident rutier.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o șoferiță, de 36 de ani, din municipiul Satu Mare, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat ușor o femeie, de 38 de ani, și a produs vătămări corporale grave unei fetițe, de 6 ani, ambele din municipiul Satu Mare, care în calitate de pietoni erau angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporale din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.