Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

FOTO. Ministrul Gabriel Leş, invitat în Senatul din Statele Unite ale Americii

La invitația senatorului James Inhofe, președintele Comitetului pentru Servicii Armate din Senatul SUA, ministrul apărării Naţionale, senatorul sătmărean Gabriel Leş, a participat astăzi, la Washington, la reuniunea informală cu tema “Provocări curente în Sud-Estul Europei și combaterea acțiunilor provocatoare ale Rusiei în regiune”.

La discuții au participat atât membri ai Congresului Statelor Unite, cât și înalți oficiali din statele din Sud-Estul Europei.

“În acest context, am atras atenția asupra faptului că regiunea Mării Negre se confruntă cu o serie de provocări la care putem răspunde eficient doar conlucrând îndeaproape, iar consolidarea relației transatlantice devine un deziderat cardinal.

Anexarea Crimeii de către Federația Rusă a fost un punct de inflexiune ce a schimbat natura mediului regional de securitate, arătându-ne încă o dată că “forța dreptului” poate fi înlocuită cu “dreptul forței”.
România rămâne pe mai departe un exponent al valorilor europene și euroatlantice, iar eforturile sale se vor îndrepta către consolidarea posturii aliate în regiune, precum și către menținerea unui climat de securitate și stabilitate”, a precizat Gabriel Leş.

5 comentarii

  1. Lola Răspunde

    Au aranjat “fratii” sa-i mai slefuiasca un pic imaginea julita?!

  2. pop Răspunde

    Acest Les,un om fara stagiu militar efectuat,a ajuns in fruntea armatei,ce ne mai miram?

  3. gheorghe Răspunde

    Gabi,ai cam luat proportii(la propriu).Nu fi lenes fa-ti timp si mai iesi de doua trei ori pe saptamana la sala sau la alergat,nu de alta dar stii ca nu este bine sa fii asa ,,baban”.Sa ai spor in toate si sa fii ,,drept”,altfel tote sunt degeaba.Este un proverb romanesc care spune cam asa,,Spune-mi cu cine te insotesti,Ca sa-ti spun cine esti!!!”Poate zici ca nu este valabil la tine dar…ma mir de tine ca ai acceptat o functie din care ai fost alungat cu cateva luni inainte pentru…incompetenta.

    • Helga Răspunde

      De ce te miri ? In politica se practica cea mai ieftina prostitutie din toate tipurile . El oricum nu avea ce sa caute la ministerul apararii pentru ca :
      1 – nu are habar de armata , strategii , politica .
      2 – nu a dovedid nicaieri ca este un bun manager coordinator pentru a putea fi recomandat intrun minister atat de importand dar , in acelasi timp , atat de delicat .
      3 – in PSD sunt oameni mult mai potriviti pentru aceasta functie dar se pare ca Dragnea nu suporta pe langa el oameni mai destepti carora sa nu le poata da ordine .
      Parerea mea personala este ca acest guvern ne-a dat inapoi 10-12 ani cel putin . Daca respectau macar 50% din promisiunile facute in campania electorala , acum am fi fost pe cai mari .

  4. Daum Răspunde

    Hai ca asta e buna… a fost invitat… :)))
    Ca si acum cativa ani cand s-a descoperit ca Livache a participat tot “invitat” la ceva dineu, ca pana la urma sa se afle ca aplatit aproape un milion de coco pentru “invitatie”…
    O turma de bagatori in seama incompetenti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.