Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Razii de amploare ale Poliției! Peste 100 de persoane au fost legitimate la Tășnad

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au organizat şi desfăşurat, la data de 23 februarie o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional, protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, eficientizarea măsurilor de combatere a evaziunii fiscale și în vederea preveniri și combaterii accidentelor rutiere, pe raza orașului Tășnad.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 138 de persoane, au fost controlate 57 de autovehicule, totodată fiind conduse la sediul poliției 26 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate peste 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 28 870 de lei, a fost constatată o infracțiune de contrabandă în flagrant și au fost ridicate bunuri în vederea confiscării, de peste 900 de lei.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului pentru Jandarmi Satu Mare şi poliţişti locali.

2 comentarii

  1. Hdhhd Răspunde

    Mergeti dracu in tiganie si legitimati acolo. Acolo e raia bietului orasel,de care din pacate nu o sa scape niciodata. Aia cu ceafa lata si burta mare,aia cu rablele la vanzare. Ce n-as da sa-i atarn de pomi de lantoacele alea de badog suflate cu aur ! Pana si mirosul aerului il schimba cu duhoarea transpiratiei lor. Oribilll

  2. Pop Ioan Răspunde

    Nu sint sovin sau rasist , dar Omul are culoarea alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.