Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Reacții și acuzații dure după finala Eurovision. Petiție pentru ,,sătmăreanca” Laura Bretan

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019 după ce juriul internaţional din finala Selecţiei Naţionale i-a acordat cel mai mare punctaj, dând peste cap planurile fanilor. TVR, organizatorul competiţiei, este aspru criticată după ce favorita publicului, tânăra cu origini sătmărene Laura Bretan a pierdut cu toate că își adjudecase primul loc în urma televotingului. Mai mult, fanii concursului au deschis o petiție online pentru nominalizarea Laurei drept câștigătoare.

Ester Peony a câștigat Eurovision 2019, iar imediat după aflarea rezultatelor s-a declanșat ,,război” pe rețelele de socializare. Fanii Eurovision o contestată pe Ester Peony și au postat mii de comentarii negative la adresa câștigătoarei și a organizatorilor.

Câştigătoarea Eurovision România 2019 a reuşit datorită juriului să le surclaseze pe principalele favorite ale Selecţiei Naţionale, Bella Santiago cu „Army of Love“ şi Laura Bretan cu „Dear Father“. Mai mult decât atât, Ester Peony a obţinut doar 3 puncte în urma televotingului, în timp ce Laura Bretan şi Bella Santiago au fost votate pe primele locuri, cu 12, respectiv 10 puncte.

Fanii Eurovision au ieșit ,,la atac”:

,,6 oameni au distrus sansa Romaniei la Top5! Conform regulamentului din anii trecut, LAURA BRETAN este castigatoarea!”

,,Interpretarea Laurei Bretan m-a impresionat pana la lacrimi! Ea a iesit pe locul 1 la votul publicului, asa ca e adevarata castigatoare!”

,,Trebuie sa facem o petitie! Urgent! Nu mai vrem sa nu fim luati in seama! Croatia parca a reusit sa schimbe concurentul asa!”

Ester Peony, cu piesa „On a Sunday“, a adunat cele mai multe puncte din partea juriului internaţional în finala Eurovision România 2019, respectiv 62, fiind desemnată să reprezinte România în competiţia ce va avea loc în luna mai, la Tel Aviv, Israel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.