Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

REALITATE. Îmbulzează la analize medicale. Sute de oameni stau cu orele la rând

Sute de oameni au stat, astăzi, la rând în fața unui laborator de analize medicale din municipiul Satu Mare. Oameni de toate vârstele au stat cu orele până să ajungă să-și facă analizele, iar mulți dintre ei nu au mai prins gratuități.

O sătmăreancă, după 3 ore de stat în rând, nu a mai reușit să-și facă analize, fiind astfel nevoită să se descurce în altă parte. Femeia spune că oamenii sunt dezamăgiți, văzând mai mulți bătrâni întorcându-se acasă cu un gust amar.

În ceea ce privește plățile la CAS, sătmăreanca le vede ca pe niște plăți inutile, atâta timp cât în momentul în care sunt puși față-n față cu astfel de situații, precum analizele medicale, oamenii nu au parte de servicii gratuite.

5 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    electoratul PSD

  2. ombre Răspunde

    e foarte foarte trist ce se petrece. din pacate sistemul sanitar din Romania lasa de dorit, eu am cumparat proteza de sold ptr tatal meu din bani propriu ca daca asteptam dupa cas primeam dupa 2 ani si vad ca nimic nu se schimba ci e tot mai rau, trimiteti pozele d-nei ministru !

  3. Gheorghe Răspunde

    Credeti ca intereseaza pe cineva acest lucru?Credeti ca ministra nu are alta treaba decat sa fie interesata de bolnavii din Satu Mare?Peste tot sunt numiti in functii de conducere oameni,,speciali”care au grija ca noua sa ne mearga din ce in ce mai rau.

  4. Karl Răspunde

    Fondurile s-au terminat.
    Vin alegerile.
    Ce credeti, PSD-ul din ce v-a cumpara litrul de ulei si faina.

  5. ciprian Răspunde

    Cozi infernale, oboseala si umilinta la care sunt supusi bolnavii in timp ce platile la CAS sunt la zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.