Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Scandal într-o primărie din județ. Angajații nu și-au primit salariile

Scandal în Primăria Păulești din județul Satu Mare. Angajații nu și-au primit salariile cu toate că au fost deja aprobați coeficienții de salarizare în cadrul ședinței Consiliului Local. Reprezentanţii primăriei susţin că întreaga instituție stă pe un butoi de pulbere din cauza faptului că secretara localității ar refuza să semneze dispoziția primarului, pe motiv că i-a fost redusă remunerația.

Surse din primărie au precizat că după ce ar fi fost depistate mai multe nereguli, consilierii au votat ca secretarei să îi fie redusă remunerația. Imediat ce a aflat de aceste penalizări, secretara a invocat faptul salariul nu i s-ar fi calculat pe bază legală. Astfel, a decis să nu semneze dispoziția respectivă, iar prin urmare toți angajații Primăriei se află în imposibilitatea de a-şi primi salariile, până când situația nu va fi clarificată.

Așadar, deși consilierii au votat ,,proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual și a coeficienților din cadrul UAT Păulești”, banii angajaților rămân blocați până la terminarea conflictului de la nivelul conducerii primăriei.

 

 

 

11 comentarii

  1. Bravo Răspunde

    In sfarsit va bate si pe voi soarta. Traiasca BIROCRATIA!!!

  2. Vasi Răspunde

    Acolo primarul este vinovat!!! El creează mereu conflicte în instituție și nu-i pasă de angajați decât de interesele proprii și răzbunări!!!

  3. Nimeni Răspunde

    „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”.

  4. laczy Răspunde

    Secretara asta o lucrat si la noi la Vii … cate prostii o facut , so certati cu toti.. Haide pa la noi ca avem ce povesti de individa asta!

  5. 007 Răspunde

    Eu cred ca problema e la contribuabili(sic).Sunt prea putini contribuabili platitori de taxe, pantru a acoperii nivelul salariilor crescute NESIMTIT de ABERANT,fara nici cel mai mic criteriu de performanta.
    Dar stati asa,ca e ,,revolutie”ca nu si-au primit salariile,e ce e,dar cand se vor rascula contribuabili ca nu mai pot plati darile ca niste sclavi,atunci sa vezi…,,democratie”!
    Astept cu nerabdare s-o aud pe secretara spunand razbunator,cam asa ceva ,,…dar la nevasta fostului,amantele fostilor,neamurile actualilor sau fostilor ,de ce nu li se taie salariile ”?
    Oare o fi fictiune daca ar spune asa ceva… ?
    Voi ce ziceti?!

  6. Mircea Răspunde

    Ore când o să se sesizeze organele competente să verifice aceea instituție?! Toți știu din comună cum primarul face abuz de putere pe toate planurile! Hărțuiește angajați, minte, creează conflicte, manipulează cetățenii și lista poate continua!!! În 2 ani de mandat au plecat din acea instituție peste 20 de angajați din cauza comportamentului său inadecvat pt un ordonator principal de credite!!!

    • mihaela Răspunde

      Mie mi a facut placere sa lucrez acolo… chear e un om ok… am avut o alta oportunitate si am plecat,,. Da ce tot vorbesti… au fugit puturosii.. da daca e asa cum zici mirceo de ce toti care au plecat au plecat prin transfer sau demisii?? Nici unul nu a contestat la justitie. Hai sa vedem> Fata fostului primar.. transfer, Sekuey transfer, Lazsos fiul contabilei demisie , fosta contabila pensie, fosta secretara cerere de transfer, etc mai fii corect ca si tu ai cerut transfer la VALEA V. da nevasta ta lucreaza mai departe acolo..

  7. Io Răspunde

    Mircea, ești unul din cei plecați? Atunci te înțelegem.

  8. Nimeni Răspunde

    Fericite-s primariile unde primarul mai da si el, unde secretara mai lasa si ea, fundurile judetele si centrale se misca, fondurile europene apar si alegatorul este fericit. Vai si-amar acolo unde secretara nu este apreciata la justa ei valoare, haosul s-alege de tot si primariile se duc dracului.

  9. eniko Răspunde

    Da da Mircea ! tu nu esti cumva Laczy P … ala ce luai 11.000 lei cand noi luam 1.100 lei , in primaria Paulesti si secratara 26.000 LEI intr-o luna? ( alta EVA). Stii cati metri liniari de trotuar a facut primarul asta care nu accepta marsaveniile voaste iudemeriste din banii aia. ? Din Paulesti .. pana in Ambud si Petin.. in Hrip.. etc No actuiala EVA voia 8500 lei. No amu ii bai ca asta micu no vrut!

  10. iuliu Răspunde

    un om fara scrupule,fara caracter fara coloana vertebrala,un rebut al comunismului cu un comportament de om de cea mai joasa speta de pe scara dezvoltari speciei umane.orgolios,infumurat,impanat ca un cocos de doi bani se crede cezarul comunei.el trebuie sa fie in slujba celor care l-au ales si nu invers alegatorii in slujba lui.pus pe capatuiala calca totul in picioare;dreptate,adevar,democratie,lege,respect,omenie,empatie,curaj,devotament,sacrificiu ,iubire,corectitudine sunt pentru el niste aberatii.calcatul in piciare, improscatul cu noroi terfelirea idealurilor stramosilor este pentru el telul sau suprem.daca este adevar pe acest pamint atunci el sigur nu v-a beneficia de o barca care sa-l duca pe tarimurile vesniciei.asa sa fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.