Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Se pregăteşte lista PSD la europarlamentare. Şanse mari pentru un sătmărean

Se pregăteşte lista PSD la europarlamentare. Europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, născut în Satu Mare, are şanse să ajungă din nou le listă şi să fie ales.

În PSD au început să apară primele propuneri oficiale de candidați la europarlamentare, în timp ce alte nume circulă neoficial în cursa pentru Bruxelles. ȘTIRIPESURSE.RO prezintă situația din partid în debutul concursului din PSD pentru un loc eligibil. Candidaturile finale vor fi negociate pe regiuni.

Candidați oficiali susținuți până acum de organizațiile PSD sunt:

– Cătălin Grigore, vicepreședinte CJ Ialomița (Ialomița)

– Doina Pană, vicepreședinte național (Bistrița-Năsăud)

– Natalia Intotero, ministru (Hunedoara)

– Ioan Mircea Pașcu, europarlamentar (Satu Mare)

– Gabriela Zoană, europarlamentar (Argeș)

– Claudiu Manda, senator (Dolj)

– Bianca Gabriliță, deputat (Timiș)

– Emilian Pavel, europarlamentar (Bihor)

Lista PSD la europarlamentare

Liderul PSD Brașov, Marius Dunca, a spus ȘTIRIPESURSE.RO că filiala are varianta să-l susțină în continuare pe europarlamentarul Răzvan Popa, dar nu a fost luată o decizie oficială.

Organizația de tineret a PSD o mai propune pe Cătălina Ștefănescu, fost deputat.

De asemenea, surse din PSD au spus ȘTIRIPESURSE.RO că alte nume care vor susținute pentru europarlamentare sunt:

– Rovana Plumb, ministru (Dambovita)

– Niculae Badalau, ministru (Giurgiu)

– Dan Nica (Galati)

Lista PSD la europarlamentare

Pe lista doritorilor, nefiind încă luată o decizie în acest sens, se mai află Claudia Țapardel, actual europarlamentare, care ar fi avut recent o discuție cu liderul PSD Liviu Dragnea, mai spun surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat în conferinţa de presă de sâmbătă că nu poate face public niciun nume până la depunerea oficială a candidaturilor.

20 comentarii

  1. Boi Cot Răspunde

    Absolut in …… ne doare. Opriți-va cu știrile despre taratorii ăștia, altfel va boicotam. Și mai faceți voi trafic in …..

  2. Satmarean Răspunde

    Acest individ Mircea Pascu, ce a făcut pentru Satu Mare s-au satmareni???.

    • figaro Răspunde

      Trecem peste modul semi-analfabet in care scrii, dar te intreb totusi: ce plm ai vrea sa faca un europarlamentar pentru orasul lui? Tu ai putin habar ce face un europarlamentar, asa in general? Se trezesc toti incuiatii sa scrie, bai frate!!!! Nu ne mai favem bine in vecii vecilor!!!

  3. Gicu Hugi Răspunde

    Mircea Pascu e unul dintre cretinii care au sprijinit Ordonanta 13 in Parlamentul European. M U I E PSD!

  4. Gicu Hugi Răspunde

    Niste exemple de declaratii imbecile prin care i-a sprijinit pe infractorul condamnat definitiv Dragnea si pe acolitii sai:

    1) http://www.ziare.com/stiri/justitie/un-europarlamentar-psd-spune-ca-statul-paralel-sustine-comisia-de-la-venetia-1521968

    2) https://adevarul.ro/news/politica/un-europarlamentar-psd-vrea-amenzi-15000-euro-12-luni-inchisoare-protestatari-1_5b7697d1df52022f757c2c7a/index.html

    3) https://adevarul.ro/news/politica/ioan-mircea-pascu-romanii-asteptau-ue-scape-sistemul-odios-expus-premierul-dancila-1_5bb47b58df52022f751ce164/index.html

    Si lista poate continua. Dragi jurnalisti, de ce nu prezentati “realizarile” marilor europarlamentari “locali”, daca tot aruncati o lista cu mai multe nume?

    • x-ulescu Răspunde

      Da cum se poate ca unu ( klaus) care a lut CU ACTE FALSE , 2 case pierdute IN INSTATA si care are de dat la stat 350000 de euro incasati ILEGAL , nu este infractor ?? numa pentru ca nu la cercetat nimeni ? cine trebuia sa-l ceceteze ??

      • Gicu Hugi Răspunde

        Actele false erau ale fostilor proprietari care au pretins ca sunt proprietari in acte, nu ale cumparatorului, adica nu erau actele lui Iohannis. Nu mai vorbi tampenii.

        • x-ulescu Răspunde

          acum am citit sentinta prin care werner a pierdut casa , cineva a falsificat actele werner si familia stiau astea , dar au luat casa FOLOSIND acte false..ceea-ce este PENAL !!! ,si oare de ce nu sa continuat investigatia ca sa vada ce folos a avut cel care a falsificat actele ???? le era frica ca se afla adevarul ?? si da recunosc ca am gresit werner trebuia sa dea statului numai 320000 deeuro nu 350000 de euro. Sentinta se poate citi pe net daca sunt nelamuriri spuneti si pun linkul

          • Gicu Hugi

            Dreptul de proprietate sa judeca in Civil, nu in Penal.

          • Gicu Hugi

            2) Iohannis nu trebuie si nici nu trebuia sa ii dea statului vreo suma de bani. Pentru asa ceva e nevoie de un alt proces, numai daca ANAF vrea sa obtina despagubiri. Discutabil si daca Iohannis trebuie sa dea 320.000 euro sau mai putin, deoarece statul roman ar trebui sa faca doveda faptului ca ar fi putut sa obtina o suma la fel de mare precum Iohannis din totalul sumelor incasate din chirie.

            Casa a apartinut de Nicolae Bastea, care a lasat un testament fiului sau in 1993, insa acest testament a fost ulterior anulat in instanta, motiv pentru care a pierdut si Iohannis dreptul de proprietate. Esti foarte prost informat, detalii aici:

            https://www.g4media.ro/de-ce-fiscul-nu-l-poate-executa-usor-pe-klaus-iohannis-asa-cum-vrea-dragnea-totul-despre-scandalul-casei-din-sibiu.html

  5. Adrian Cozma Răspunde

    Mircea Ioan Pascu e un gunoi comunist!

  6. Titlu corect Răspunde

    Ii “Se pregateste licitatia pentru locul 1 pe lista de europarlamentari”

  7. Bogu Răspunde

    Specialistii !!! Aceste exemplare sunt un exemplu de evitat.

  8. Y_grec Răspunde

    Zero barat , kaghebist de viță veche acest pașcu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.