Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Semnal de alarmă tras la Tribunal. Violență extremă în creștere la Satu Mare

Judecătorul Remus Nemeș, șeful Secției Penale a Tribunalului Satu Mare a declarat că numărul cauzelor de violență extremă și de omor a crescut considerabil, ceea ce este îngrijorător și nespecific Sătmarului.

Șeful Secției Penale a atras atenția asupra unui fenomen îngrijorător, menționând că au fost înregistrate tot mai multe cazuri de omor prin modalități de cruzime la nivelul județului Satu Mare. Judecătorul a declarat că acest fenomen este cu atât mai îngrijorător cu cât nu era deloc specific județului o astfel de activitate prin violență extremă.

“Îngrijorător este faptul că a crescut numărul cauzelor de violenţă extremă, numărul cauzele de omor, şi nu în oricare dintre forme, toate sunt cele mai grave, având în vedere că vizează suprimarea vieţii, valoarea fundamentală apărată de Constituţia României, însă faptul că acele cauze de omor s-au petrecut cu violenţă extremă, a două sau mai multe persoane prin modalităţi de cruzimi sau prin complicităţi sau participaţie multiple. Este îngrijorător pentru noi, este îngrijorător pentru comunitate pentru că nu era specific potenţialului crimogen al judeţului Satu Mare o astfel de reactivitate prin violenţă extremă. Să sperăm că nu va fi cazul să fie o repetabilitate şi în anul care vine”, a spus Remus Nemeş.

De asemenea, Remus Nemeș spune că un alt fenomen îngrijorător este cel legat de droguri. Acesta a declarat că în acest sens au fost luate măsuri drastice, vizații fiind atât consumatorii cât mai ales traficanții.

5 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Oare nu prin prisma relatiilor cu lumea interlopa pe unii dintre astia i-ati salvat voi?

  2. No bine Răspunde

    Viata asta buna pe care o ducem in Romania si grija politicienilor pentru popor sigur nu au nici o treaba cu lucrurile astea. Si in Monaco, Elvetia si Luxemburg se omoara in ultimul hal oamenii.

  3. giovanni Răspunde

    Poi dacă distrugeti familii întregi cu hotărârile voastre,eu nu ma mir,chiar am dat o poreclă la tribunalul si judecătoria Satu Mare adica (fabrica de monștri ).

  4. y Răspunde

    Apoi dați înainte la știri cu prostii, violuri, tâlhării și altele, brekingnius toată ziua. Dați ideii la toți handicapații și retardații țării. Pe absolut nimeni nu interesează integrarea/reintegrarea lor socială. Sunt doar statistică eventual material de campanie lacrimogenă. Și să știi @giovanni, monștri urmează să vină. Sunt copii care au crescut fără părinți sau aiurea printre țări, în trafic tot timpul. Ei nu au primit noțiunea de familie și de dragoste. Totul se traduce la ei în euro sau liră englezească.

  5. Viki Răspunde

    Pai transmiteti la parchete sa-si faca treaba si sa cerceteze cu curaj că sunt niste fricosi care stau o viata degeaba si asteapta pensia. Sa trimita in judecata pe toti in mod egal pentru infractiunile grave comise. Nici judecatorii nu sunt mai straluciti, condamnati violatori cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.