Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Tânărul care a evadat pentru 2 minute, găsit spânzurat în arestul Poliţiei

Tânărul de 19 ani care a evadat pentru 2 minute din sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în timpul formalităţilor de transfer spre angajaţii Penitenciarului Satu Mare, a fost găsit spânzurat în arestul Poliţiei.

Rostaș Raul, arestat pentru furt de mașini, a fost găsit azi după-masa spânzurat de către colegul lui de celulă.

“Adolescentul de 19 ani era încarcerat în arestul IPJ Sălaj în baza unui mandat de arestare preventiva pentru comiterea mai multor infracţiuni. Astăzi, în jurul orei 15.30, a fost găsit spânzurat în grupul sanitar din camera de detenţie, de către colegul de cameră. Imediat poliţiştii din Centrul de Reţinere au luat primele măsuri de salvare, iar un alt coleg a anunţat de urgenţă cadrele medicale de specialitate, care au sosit în scurt timp. Cel în cauză a fost reususcitat, ultetior fiind transportat la spital”, a transmis Maria Cristea, purtător de cuvant al IPJ Sălaj.

Tânărul a fugit miercuri din sediul IPJ. El a profitat de neatenţia poliţiştilor şi a fugit pe stradă.

“Adolescentul de 19 ani era încarcerat în arestul I.P.J. Sălaj, în baza unui mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, fapte comise în perioada 2018 – ianuarie 2019. La data de 26 februarie, puţin după ora 7.00, în timpul procedurilor de transfer la Penitenciarul Satu Mare, acesta a fugit de sub escortă, însă a fost prins în două minute, de către poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. În timpul activităţii de urmărire s-au respectat cele două faze ale somaţiei (STAI POLIŢIA! STAI CĂ TRAG!), însă acesta nu a încetat acţiunea, moment în care s-a efectuat un foc de avertisment în plan vertical”, a mai precizat Maria Cristea.

El a fost reținut de politistii din Şimleu Silvaniei în 28 ianuarie pentru furtul unei maşini, pe care a condus-o apoi, fără să deţină permis.

 

7 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Autorul textului, fara sa vrea, cred ca a enuntat adevarata stare de fapt : “… a fost gasit azi dupa-masa spinzurat de catre colegul sau de celula”.
    Eu nu prea cred in sinucideri, mai ales fiind vorba de un tinar de 19 ani.
    De unde atita constiinta la el, de unde atita remuscare vezi doamne, rusine in societate pentru fapta sa…hai sa fim seriosi.
    Eu cred ca a fost “sinucis”

    • c-block Răspunde

      N-ar fi primul caz dar nu interesează pe nimeni. Maxim se va cerceta puțin și gata. Și patronul de la Hexipharma s-a sinucis s-au acum mai bine de 10 ani Dumitru Tinu de la Adevărul. E mai comod așa.

    • Jec Sperou Răspunde

      Jenel,scrie undeva ca ”sinucisul” a murit?Scrie ca ”a fost resuscitat iar ulterior transportat la spital,iar ceea ce crezi tu m-i se pare o mare prostie ! Punjab-istul,daca chiar n-a dat coltu’,cred ca a jucat putin teatru,pentru ”impresie” !!

      • Jan Răspunde

        @Jec-ule, nu scrie ca a murit dar nici ca si-a revenit in stare lucida sa poata comunica.
        Iti recomand sa-ti pastrezi parerile pentru tine.

        • Jec Sperou Răspunde

          La fel cum si tu poti sa ai pareri,la fel pot sa am si eu !!Iar daca ”fratelui” tau de etnie nu i-a reusit ”pasenta”, eu zic ca e mare pacat !!Parerea mea !!

  2. Norick Răspunde

    Nu vreau tare sa ma bag , dar eu asa stiu ca in arest nu ai la tine nici macar snurul de la pantofi…

  3. Dr.Mengele Răspunde

    Da’ de ce s-au chinuit sa-l resusciteze?! E plin de brazilieni, are balta peste! Din pacate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.