Ultima actualizare: azi, 19:56

Locale

Teribilismul la volan, taxat de polițiștii sătmăreni. Mai mulți șoferi au fost lăsați pietoni și amendați drastic

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, la de 25 februarie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 36 900 de lei și au constatat două infracțiuni rutiere în flagrant.

Astfel, ieri, 25 februarie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 36 900 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au efectuat o acțiune împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 14 sancțiuni contravenționale și au ridicat 5 certificate de înmatriculare, un permis de conducere, și două plăcuțe de înmatriculare,  ca urmare a defecțiunilor depistate la autovehiculele controlate.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.