Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

VIDEO. Cadoul lui Petrică Mureșan de Valentine’s Day: a lansat un nou videoclip

Petrică Mureșan a lansat un nou videoclip astăzi, de Valentine’s day. Filmarea este una deosebită, cu un stil nemaîntâlnit în videoclipurile precedente ale artistului.

Videoclipul a fost filmat pe scena Teatrului de Nord, și îmbină armonios dansul, muzica și luminile. Cântecul se numește Oare cum, și este compus de Vali Doagă.

„♥️Azi vorbim și cântăm despre iubire♥️ Cu drag, pentru voi, cel mai recent videoclip al meu, mulțumesc Vali Doaga, Damse Calin, mulțumesc frumos tuturor”, este mesajul lui Petrică Mureșan.

Videoclipul îl puteți viziona mai jos:

9 comentarii

 1. Rick Răspunde

  Nu va supărați, 2 întrebări:
  1. Pe cine interesează?
  2. Cine e Petrică Muresan?

  Mulțumesc.

 2. Garuboz Răspunde

  Da tu cine esti LEPADATURA?

 3. Rick Răspunde

  Eu sunt Rick, bunicul lui Morty, cunoscut pentru ca m-am “lepădat” pe maneliști ca voi

 4. Musty Răspunde

  Hai să ne înțelegem. Petrică Mureșan nu e un artist, ci un surogat kitsch care se promovează exclusiv în scopuri mercantile, interesele sale fiind doar de a parveni financiar prin prestații libidinoase din punct de vedere muzical, pe la evenimente private și în manifestări finanțate din bani publici. E o rușine faptul că un asemenea individ ocupă o funcție de director pretins artistic într-o instituție publică a cărei misiune e conservarea culturii tradiționale. Cât despre această cea mai recentă melodie lansată, nu e decât o prestație epigonică ieftină, fără nici o veleitate autentică, ce compilează în mod cabotin tipare muzicale consacrate de gen ștefanbănicăaureltămașgabrieldorobanțudesperadobosquito.

 5. Rick Răspunde

  Musty, te iubesc

 6. Anaconda Răspunde

  Bună
  Citesc cu interes publicația dvs si mă scarbeste atitudinea unor postaci care nu au făcut nimic notabil în viața lor. Ieșiți în față cu talentul vostru .

  • y Răspunde

   Până acum am zis că mă abțin. Nu că mă simt vizat dar dacă ți-aș prezenta ce am făcut sau ce fac eu nu sunt sigur că ai pricepe o iotă. Dar mă rog. Dar,…… dar dacă tu spui că asta este cultură, că aici în acest tralala ieftin este talent …., no comment. Țiganul la petrecere cântă de n ori mai bine. Și poate are și mai mult bun simț. Nu crezi că această “piesă epocală” seamănă cam prea mult cu o piesă de-al lui Bănică Jr.? Care nici aia nu e nu știu ce.

 7. Turturica lui Feli Răspunde

  Cine plm i artiști asta? Unii zic ca se iubește pe ascuns cu Feli, Robert i tare gelos, doamne dragostea asta

 8. Nely. Răspunde

  Cantecele lui nu au nici o valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.