Ultima actualizare: ieri, 19:26
Locale

Visul familiei cu 7 copii, tot mai aproape să se împlinească. S-au strâns 10.000 de euro!

Familia din Tătărești este din ce în ce mai aproape să își vadă visul împlinit. Cei șapte copii, împreună cu părinții lor vor avea în cel mai scurt timp un nou acoperiș deasupra capului, datorită mărinimiei sătmărenilor care au donat deja pentru #casaoamenilorbuni peste 10.000 de euro.

,,Am trecut pragul de 10.000 si va suntem tare recunoscători! Va multumim din suflet! Stim ca mai avem de parcurs drum lung, dar avem nădejde si speranta ca vom reuși! Cu oameni ca dvs, alături de noi, greul pare mai simplu de dus!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a campaniei de ajutorare.

Prin campania inițiată de Marcela Papici se urmărește achiziționarea unei case pentru familia greu încercată. Casa ce urmează să fie achiziționată se află în Tătărești, chiar în vecinătatea celei care a ars în dimineața zilei de sâmbătă, 2 februarie. Pentru noua locuință, sunt necesari 23.000 de euro.

Gașca Zurli, spectacol caritabil la Satu Mare

Sătmăreanca Mirela Retegan, împreună cu Gașca Zurli se implică în ajutorarea familiei cu șapte copii din Tătărești. Fondatoarea proiectului Zurli a anunțat că se implică direct în această problemă, și va dona toți banii strânși în urma a două spectacole ce vor avea loc în municipiului Satu Mare. Spectacolele Gașca Zurli vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, în data de 3 martie.

Donațiile se pot face în următoarele conturi:

Cont LEI RO24BTRLRONCRT0146227501

Cont EURO RO71BTRLEURCRT0146227501

Cont LIRE RO29BTRLGBPCRT0146227501

Cont DOLARI RO75BTRLUSDCRT0146227501

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tânăr sătmărean, urmărit general, reținut de polițiști în PTF Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au identificat și predat autorităților competente un tânăr din...

Închide