Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

DRAMĂ. Smaranda Milu Nemethi a pierdut lupta cu boala!

Smaranda Milu Nemethi, o tânără artistă din Carei, a pierdut lupta cu boala, după ce iniţial a învins cancerul. Boala a revenit însă după câţiva ani, şi a doborât-o.

Smaranda Milu Nemethi este născută la Carei, în 1981, a studiat la Universitatea de Arte Plastice și Design din Cluj Napoca. Era cunoscută drept o iubitoare de artă și o pictoriță apreciată.

În anul 2014 Smaranda a aflat că răceala puternică cu care se confruntă deja de ceva timp era de fapt un cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastază cerebrală frontală.

După mai multe investigații efectuate la diverse centre medicale din București și o intervenție chirurgicală suferită pe creier, dar mai ales în speranța că ar putea primi un diagnostic acceptabil cu privire la starea ei de sănătate, Smaranda a decis să apeleze la serviciile medicilor din Germania, care în urma unei noi evaluări, au definit mărimea și extinderea tumorii cancerigene ca fiind caracteristică stadiului 3.

Comunicatea sătmăreană s-a mobilizat atunci şi a făcut donaţii pentru a o ajuta să îşi facă operaţiile necesare. PortalSM i-a fost alături atunci mediatizând cazul, în speranţa găsirii de donatori.

“Când am aflat că mai am puţin de trăit, am avut de ales între a fericită sau tristă. Am ales să fac tot ce îmi stă în putinţă să îi fac fericiţi pe ai mei şi aceasta a fost prima lecţie pe care am primit-o de la cancer. Apoi au urmat multe altele şi asa am început să scriu blogul de pe www.helpsmaranda.com, care a devenit sursa de inspiraţie pentru alţi pacienţi, care au început să mă sune şi să-mi ceară sfaturi. Îmi părea rău pentru ei, dar m-am bucurat că experienţa mea îi poate ajuta pe alţii” , a transmis Smaranda, la vremea respectivă.

Ieri însă, Smaranda a fost învinsă.

Condoleanţe familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.