Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTO. Au luat cu asalt Aradul. Sătmăreni evacuați de Poliția Locală, după ce au ocupat o clădire din oraș

Mai mulți sătmăreni au luat cu asalt Aradul. Potrivit specialarad.ro, agenţi din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, Serviciul Ordine, Liniște Publică și Parcări însoțiți de colegi din cadrul Compartimentului Protecția Mediului și de angajați ai Direcției de Asistență Socială Arad, au ridicat mai multe persoane care stăteau fără forme legale într-o clădire din municipiu.

,,În dimineața zilei de luni, 18 martie, agenţi din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, Serviciul Ordine, Liniște Publică și Parcări însoțiți de colegi din cadrul Compartimentului Protecția Mediului și de angajați ai Direcției de Asistență Socială Arad s-au deplasat la imobilul situat pe Calea Timişoarei nr. 69, unde mai multe persoane provenind din județele Sălaj și Satu Mare s-au stabilit fără forme legale, de câteva luni”, anunță Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Arad.

Printre persoanele identificate de oamenii legii s-au numărat şi 10 minori. În timp ce adulţii au fost îndrumaţi spre Adăpostul de Noapte, copiilor li s-a recomandat Centrul de Primire Minori, însă niciuna dintre propuneri nu a fost agreată de cei în cauză.

Sursa – specialarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.