Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. PSD Satu Mare a oferit flori doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, consilierii municipali Ciprian Crăciun și Adrian Micle, alături de alți membrii din Organizația Municipală PSD Satu Mare, le-au dăruit azi sătmărencelor o floare, alături de cele mai bune gânduri și urări de sănătate, bucurie și armonie.

,,Fiecare zâmbet pe care l-au primit în schimbul florilor ne va reaminti de obligația pe care o avem și angajamentele pe care ni le-am asumat de a promova femeia în toate domeniile vieții politice și sociale. La mulți ani, sătmărencelor! La mulți ani, femei de pretutindeni! Vă respectăm și vă apreciem nu doar azi, ci în fiecare zi!”, este mesajul Partidului Social Democrat Satu Mare.

12 comentarii

  1. shhhhh Răspunde

    Bagă două degete pe gât când ți-e rău…

  2. Halal Răspunde

    Baiatu lui tata Micle la impartit de flori :)))

  3. Gheorghe Răspunde

    Iar acesti politicieni,an de an acesti politicieni dau flori!!!Dar la Electrolux de ce nu ati mers sa dati flori femeilor care muncesc acolo?De ce nu mergi Gabi sa vezi cum ar putea fi ajutati acesti oameni care au curajul sa lupte pentru drepturile lor salariale.Va este frica de reactia oamenilor?Tot sunteti numai zambete,semn ca va merge bine.A,a…uitaesm ca si voi aveti in familie firma de tipografie(daca bine-mi amintesc)si ca tot asa platiti si voi angajatii,cu minim pe economie in acte….iar restu il dati in bani lichizi.Parca voi trebuie sa fiti lumina si adevar,voi trebuie sa fiti corecti!!!MINCIUNA dupa minciuna.Dar la oamenii de rand cand o sa va ganditi?
    Iarasi acest Gabi…el dribleaza,el centreaza,el marcheaza,te pomenesti ca esti un superman si noi nu stim.

    • Sincai Răspunde

      Bine zis !!! La placinte inainte, dar cind e o treaba serioasa dau coltul imediat…. Nu e singurul din oras care plateste minimum pe economie si da bani lichizi extra ca sa nu falimenteze dar nici impozite sa nu plateasca. ALO !!!! FISCUL dormiti pe voi ??????

  4. Bogu Răspunde

    Ouuuu SNAP! Campania electorala e in toi. Abia astept varianta cu mici si bere gratis. Eu multumesc in numele tuturor doamnelor si domnisoarelor. Bravo PSD, bravo baieti (ca barbatii sunt seriosi, au cuvant, au caracter etc) e prima voastra zi de munca. Si inca ceva, fara nici un afront, aveti niste fete si burti…..

  5. P. Beata Răspunde

    Daca venea Lesu cu o floare la mine cred ca o manca in 2 secunde . Trebuia luat cu forta si dus la Electrolux sau la spitalul vechi ( sa vada conditiile de spitalizare si instrumentarul ) ca sa imparta flori .
    Iar daca e sa fiu realist ar trebui sa spun ca au nimerit tipul de floare : garoafa rosie , floare de dus la cimitir . Cam acolo se duce si Romania cu astia in frunte

  6. ciprian Răspunde

    Apasa bai ministrule tasta DIEZ!!!!

  7. Rodica Răspunde

    Nenea Les & co , ne spuneti din ce bani ati luat garoafele ? Aveti factura sau bon fiscal pe ele ? Ca daca sunt din bani publici (adica cei pe care-i ….cotizam noi ) stim ca nu aveti nevoie de documente fiscale ! E boala grea asta la voi , si nu se vindeca !

  8. sdgd Răspunde

    Ca niste comnunisti adevarati. Munca de partid. Aici vedem cu ce animale avem de-a face…ooo am zis animale? sa nu ma deie in judecata vre-un limbric

  9. x-ulescu Răspunde

    da liberalii din ce bani au luat florile ? incalcand si legea ? e interzis sa intri cu caruta in oras !!

  10. Karacsony Răspunde

    KrăciuKrăciun cu visul la primărie nu vei fi niciodată candidat la primărie și laBucale ptr esti sforar că ai ochii verzii,directorul Bujorel care fuge de tineret ,mare PSD ist fara sa aduca tineri .Rusine si Demisia din PSD nu va mai vrem .csakii ppupila lui Coi cel mare…
    Csaki ….

  11. Adrian Cozma Răspunde

    Craciun e un ratat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.