Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Radio Transilvania se rebranduiește: Regăsește TRASILVANICOOL!

Radio Transilvania, prima rețea regională privată din România, a dat startul, la sfârşitul lunii trecute, la Oradea, campaniei de relansare, intitulată Regăsește TransilvaniCOOL. Reţeaua de radio formată din 13 staţii de emisie locală, s-a reîmprospătat cu un look şi un sound nou, dorind astfel, să dea o voce nouă tuturor transilvănenilor.

Pentru a da de ştire tuturor colaboratorilor şi partenerilor săi, Radio Transilvania organizează o serie de evenimente adresate în prima fază mediului de business și politico-administrativ local din orașele importante ale rețelei. Al doilea eveniment din cadrul seriei a avut loc astăzi la un restaurant din Satu Mare.

Reprezentantul Radio Transilvania în județul Satu Mare, Ovidiu Matioc, a făcut un scurt istoric a ceea ce înseamnă acest post de radio pentru Satu Mare și ce își dorește să fie mai departe.

 Cu grai ardelenesc adus la zi, cu empatie și prietenie, evenimentul dă în același timp startul unei campanii de comunicare multichannel a noii poziționări, prin care ascultătorii, partenerii și brandurile zonei vor redescoperi atractivitatea și caracterul original al postului în peisajul media național.

Abordare nouă: știri pozitive, muzică faină

De acum înainte, echipa Radio Transilvania va avea o nouă abordare, axată mai degrabă pe știri pozitive, muzică faină, zâmbete matinale și fapte de seamă. Atmosfera evenimentului a fost asezonată cu o degustare de vinuri, o călătorie de bun gust prin cramele transilvănene, asigurată de renumitul oenolog Dorin Popa.

 

Radio Transilvania este actual, fără a uita spiritul locului și tradițiile, simte local și comunică global.

Esența noului mesaj este: „Simți muzica, simți diferența – Radio Transilvania e TransilvaniCOOL, pe același ton și cu aceeași intensitate în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Baia Mare, Turda, Luduș, Beclean, Mediaș, Aleșd, Beiuș și Carei!”

 Radio Transilvania emite neîntrerupt din 1995. Formatul său este adult contemporary, difuzând într-o rețetă unică muzica ultimelor 3 decenii. Postul are buletine de știri locale, regionale, naționale și internaționale, într-un mix bine compus. În prezent, postul trece printr-un proces susținut de modernizare tehnică și de schimbare a politicii editoriale.

 

Un comentariu

  1. satmareanu' Răspunde

    Candva era cel mai ascultat post de radio din SM, din pacate nu au putut tine pasul cu trendul posturilor nationale, acum este acultat doar de cel care schimba casetele. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.