Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Sătmărencele au făcut spectacol la ,,Raliul Doamnelor”. Adrenalină în parcarea Auchan

Sătmărencele au făcut spectacol astăzi în parcarea hipermarketului Auchan, acolo unde și-au demonstrat îndemânarea la volan în cadrul evenimentului Raliul Doamnelor.

Doamnele și domnișoarele din Satu Mare s-au prezentat în această dimineață, sâmbătă, 23 martie, în parcarea hipermarketului Auchan, pentru a lua parte la Raliul Doamnelor. Sătmărencele, aflate la volanul mașinilor pe care le conduc zilnic în trafic, și-au demonstrat aptitudinile de pilot la a doua ediție a concursului de îndemânare și viteză pe un traseu special amenajat.

 

Pentru a încheia en fanfare concursul, doamnele și domnișoarele au fost nevoite să treacă cu brio de trei probe: proba de îndemânare, de aptitudini și de proba de viteză.

Cea de-a doua ediție a Raliului Doamnelor s-a încheiat în această după-amiază la ora 16.00, concurentele fiind premiate de organizatori cu trofee și diplome. Concursul a fost organizat de Clubul Sportiv NSM Motorsport.

2 comentarii

  1. Aha Răspunde

    Printre jaloane cu 5 km pa ora = RALIU

  2. Ardelean Răspunde

    Pai ce vroiai…sa puna probe de parcare laterala cu spatele? Sau iesit din parcare dupa ce te asiguri? Riscau sa nu fie nimeni la finish 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.