Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Vis împlinit! Familia din Tătărești are casă nouă. Mama a semnat contractul, în numele celor 7 copii

Familia cu șapte copii care a rămas fără casă în urma unui incendiu devastator, și-a văzut astăzi visul împlinit. Familia din Tătărești are o nouă locuință, după ce mama a semnat astăzi, vineri 1 martie, contractul, în numele copiilor ei.

Sătmărenii au dat dovadă de o solidaritate excepțională. Datorită donațiilor familia din Tătărești are, oficial, o nouă casă. Coordonatorul campaniei de ajutorare, Marcela Papici, a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat în această campanie, precizând totodată că achiziționarea locuinței reprezintă doar un prim pas.

,,Am plătit casa! Cei 22.000 Euro au fost achitați! De azi, ne concentrăm pe renovare, amenajare, dotare! Multumim tuturor celor care ne-au fost alături!”, a scris Marcela Papici, pe Facebook.

Reamintim că Gașca Zurli a donat 5.000 de euro pentru familia din Tătărești, iar bisericile din Satu Mare au strâns aproape 10.000 de euro pentru noua locuință a familiei greu încercate.

Familia din Tătărești a rămas pe drumuri în dimineața zilei de 2 februarie, după ce locuința le-a fost mistuită de flăcări. Incendiul a fost unul extrem de violent, iar toată agoniseala familiei a fost făcută scrum.

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    De nu era în poză tanti Papici era OK dar nu se poateeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.