Ultima actualizare: azi, 13:27
Locale

Gemelli se alătură demersului “Vrem autostrăzi”. Invitaţie către alte firme din Satu Mare!

Binecunoscutul brand Gemelli din Satu Mare se alătură demersului omului de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, cel care a construit metru de autostradă pe cheltuiala sa pentru a atrage atenţia autorităţilor, şi invită alte firme să se alăture acţiunii.

“Suntem solidari cu românul care a construit un metru de autostradă. Cei 120 de angajaţi ai firmei Gemelli, din cele 9 puncte de lucru din Satu Mare şi Baia Mare îşi vor opri activitatea timp de 15 minute în data de 15 martie la ora 15. Noi invităm și alte firme să se alăture demersului pentru că avem cu toții nevoie de autostrăzi. Nu este pentru Gemelli sau pentru alte firme, ci e pentru noi toți”, a transmis conducerea firmei Gemelli.

Amintim că omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a construit, în mod simbolic, în judeţul Suceava, primul metru de autostradă din Moldova, pe care o va inaugura pe 15 martie.

Ştefan Mandachi a spus că primul metru de autostradă este construit undeva între Voroneţ şi Putna, iniţiativa sa fiind un gest de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi în România.

El a subliniat că metrul de autostradă a fost construit de o firmă de specialitate şi a costat 4.500 de euro, fiind realizată în 7 ore, cu o echipă de 17 muncitori şi utilaje, potrivit Monitorul de Suceava.

Protest pe 15 martie, ora 15

Tot în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară, Ştefan Mandachi a anunţat că pe 15 martie, de la ora 15, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de fast-fooduri pe care le deţine în ţară, precum şi la celelalte afaceri pe care le deţine. El speră că gestul său va fi urmat şi de alţi oameni de afaceri din întreaga ţară, tot în semn de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi.

Ştefan Mandachi a subliniat că gestul său este unul personal, că nu face politică şi nu este membrul vreunui partid. Reamintim că omul de afaceri Ştefan Mandachi este cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.