Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

,,Îmbracă un copil de Paști, în haine noi”. Apelul unei asociații din Satu Mare

Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului Satu Mare”, are în grijă 90 de fete și băieți, cu vârste cuprinse între 4 luni și 18 ani, majoritatea dintre ei fiind cazuri sociale, care au avut foarte rar bucuria de a îmbrăca haine noi. Pentru a veni în sprijinul acestor copii, Asociația lansează campania ,,Îmbracă un copil de Paști, în haine noi”.

Asociația invită toți sătmărenii la un exercițiu de bucurie,  și anume bucuria de a dărui, bucuria de a fi alături de copiii proveniți din familii care nu au un venit stabil, fiind lipsiți de cele mai elementare bunuri.

,,Dacă doriți să dăruiți îmbrăcaminte și încălțăminte noi unuia dintre copii asociației, vă rugăm să ne contactați pentru a vă furniza dimensiunile copiilor! Cei care nu doresc să se implice în mod direct, pot dona bani în contul asociației cu specificația ”Îmbracă un copil”, iar ulterior vor primi pe e-mailul personal sau pe Messenger, poza copilului și copie după chitanțe. Vă rugăm să înțelegeți dorința noastră de a nu expune identitatea copiilor pe rețelele publice de socializare”, este mesajul Asociației.

CONTACT:

Gliga Marinela – tel.0740799622

Cont IBAN – RO46CECESM0130RON0363930

Titular cont: Asociatia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului Satu Mare

Pentru Euro:

RO05CECESM01C1EUR0391292

Swift CECEROBUXXX

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.