Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Lăsați fără permis și sancționați aspru. Poliția Satu Mare, cu tunurile pe șoferii indisciplinați

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 28 martie a.c., acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 35 500 de lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 21 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h sau au condus sub influența alcoolului sau nu au acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au aplicat, la data de 28 martie a.c., peste 47 de sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de  14 360 de lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

6 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Atâta poliție nu ai mai văzut de când cu răposatul!si se mai plâng ca nu sunt destui..

    • Una Răspunde

      Și trebuie. E necesar disciplina în trafic !!!

      • Altul Răspunde

        Poliția și R.A.R abonament la meniul zilei la Halmeu
        Un proverb Italian:Ba copile învață! Daca nu,te fac carabinier “oameni care nu sunt buni de nimic se fac polițiști

  2. Hahaaa Răspunde

    Pai pe Halmeu te oprește rutiera ca nu iti merge un stop si te cauta in portbagaj..penibili

  3. Altu Răspunde

    Pe str botizului cei de la ordine publica, care ar trebui sa ne apere de hoți, tâlhari smd. au punct fix si aleargă cu girofaruri dupa passaturi combi ca poate ,poate mananca si ei un “dulce” don Ukraina..

  4. Zara Răspunde

    E foame mare la bujet, i-o trimis pzd-ul la incasat bani de pastr. Kereskenyi profita la magzim .. amenzile profit la bujet local..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.