Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Lidl anunță creșteri de salarii. Ce beneficii oferă angajaților

După Kaufland și Auchan, a venit rândul celor de la Lidl să majoreze salariile angajaților. Compania anunță că, începând de la 1 martie, cel mai mic brut oferit va avea o medie lunară de 3.500 de lei.

,,De la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit de Lidl va avea o medie lunara de 3.500 lei, adica 2.180 de lei net, suma ce include salariul si tichete de masa, bonusuri anuale de Paste si de Craciun, precum si alte tipuri de bonusuri. La acesta se adauga si alte sporuri in functie de specificul activitatii”, se arată într-un comunicat de presă al celor de la Lidl.

Bonusuri pentru angajați

Lidl introduce pentru prima oară în 2019 și un bonus aniversar, care va fi acordat lucrătorilor din magazine și comisionarilor și stivuitoriștilor din depozite. Acesta se adaugă bonusurilor anuale de Paște și de Crăciun, precum și tichetelor de masă, acordate tuturor angajaților companiei.

Beneficii speciale pentru zilele de sărbători legale

Lidl oferă tuturor angajaților din magazine 2 zile libere, atât de Crăciun, cât și de Paște. Totodată, angajații sunt remunerați pentru orele suplimentare, iar plata se face pentru fiecare minut lucrat peste program. În plus, începând cu acest an, Lidl introduce un spor pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale și dublează sporul pentru orele lucrate în week-end.

Alte beneficii

Veniturilor în bani și tichete valorice li se adaugă și o serie de beneficii, printre care asigurare privată de sănătate, asigurare de viață, numărul de zile de concediu care crește progresiv în primii ani de activitate și oportunități de dezvoltare profesională.

 

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.