Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

LIVE&FOTO. Protest pentru autostrăzi. Angajații Gemelli cer autostrăzi!

Angajații firmei Gemelli, din cele 9 puncte de lucru din Satu Mare şi Baia Mare, și-au oprit activitatea timp de 15 minute, astăzi, începând cu ora 15.00. Aceștia s-au întâlnit în fața fast food-ului Gemelli din municipiul Satu Mare unde, solidari cu românul care a construit un metru de autostradă, au cerut autostrăzi.

Brandul Gemelli din municipiul Satu Mare este alături de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, cel care a construit metru de autostradă pe cheltuiala sa pentru a atrage atenţia autorităţilor.

„Suntem solidari cu românul care a construit un metru de autostradă. Cei 120 de angajaţi ai firmei Gemelli, din cele 9 puncte de lucru din Satu Mare şi Baia Mare îşi vor opri activitatea timp de 15 minute în data de 15 martie la ora 15. Noi invităm și alte firme să se alăture demersului pentru că avem cu toții nevoie de autostrăzi. Nu este pentru Gemelli sau pentru alte firme, ci e pentru noi toți”, a transmis conducerea firmei Gemelli.

“Am decis să ne alăturăm acestei mişcări. Nu e neapărat o mândrie, e o necesitate, e un strigăt al nostru al tuturor pentru că noi toţi avem nevoie de autostrăzi, pentru a ne deplasa, pentru a fi mai în siguranţă şi bineînţeles pentru a ajunge la anumite standarde pe care ni le dorim de atâţia ani. Deci nu este numai pentru noi, e pentru toată lumea”, a declarat reprezentantul societăţii, Ovidiu Oanţa.
________________________________________

Amintim că omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a construit, în mod simbolic, în judeţul Suceava, primul metru de autostradă din Moldova, pe care o va inaugura pe 15 martie.

Ştefan Mandachi a spus că primul metru de autostradă este construit undeva între Voroneţ şi Putna, iniţiativa sa fiind un gest de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi în România.

El a subliniat că metrul de autostradă a fost construit de o firmă de specialitate şi a costat 4.500 de euro, fiind realizată în 7 ore, cu o echipă de 17 muncitori şi utilaje, potrivit Monitorul de Suceava.

Protest pe 15 martie, ora 15

Tot în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară, Ştefan Mandachi a anunţat că pe 15 martie, de la ora 15, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de fast-fooduri pe care le deţine în ţară, precum şi la celelalte afaceri pe care le deţine. El speră că gestul său va fi urmat şi de alţi oameni de afaceri din întreaga ţară, tot în semn de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi.

Ştefan Mandachi a subliniat că gestul său este unul personal, că nu face politică şi nu este membrul vreunui partid. Reamintim că omul de afaceri Ştefan Mandachi este cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”.

2 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Iarasi Gemelli….ziarist “târf”, iti propun 10% majorare fata de cat ai primit de la Gemelli pentru comision de reclama.

  2. cutare Răspunde

    Cea mai buna reclama este ,, din gura in gura ” . De ce am impresia ca Gemeli se zbate ca pestele pe uscat ? Daca s-ar ocupa nitel de calitatea produselor si nu de cantitate , daca personalul ar fi taxat pentru nepolitete ( unde este cazul ) si recompensat pentru loialitate …… dar cel mai usor este sa dai sfaturi cand nu esti intrebat ……EH … tot respectul pentru evrei , de la ei se invata comertul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.