Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

McDonald’s face angajări la Satu Mare. Dovada că vine în oraș

McDonald’s face angajări în Satu Mare. Compania angajează opt persoane pe postul de trainer. 

Se pare că Satu Mare va avea în sfârșit un restaurant McDonald’s. Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume a publicat pe portalul ejobs un anunț de angajare a opt persoane pe postul de trainer.

De menționat că la Focșani, acolo unde McDonald’s a deschis primul restaurant la sfârșitul anului trecut, recrutările au început cu cel puțin un an mai repede, ceea ce denotă faptul că și în municipiul Satu Mare compania își pregătește ,,terenul”.

Compania caută angajați pentru postul de manager trainee și promite un venit chiar și de 2.700 de lei. Programul de lucru este full-time.

 

9 comentarii

  1. Driver Răspunde

    In sfarsit…
    KFC egal zero ca si calitate, servire..etc.
    Bravo McDonalds !!

  2. y Răspunde

    @Driver, dacă la tine mâncare adevărată înseamnă să alegi între meniurile KFC sau McDonalds atunci du-te acolo cât mai des. Gumikaja sunt toate. Nu se strică nici după 3 luni iar chiflele folosite pentru hamburger au termen de garanție 6 luni așa că mai bine întreabă oare ce conțin? Hm, hm. Your choice și poftă bună.

    • Bogu Răspunde

      Unde nu este cultura si e mare pofta, “merge” un Mc in fiecare zi. Ce e foarte nasol e ca au meniu pentru copii, iar copiii au parinti fara cap si uite asa se leaga prostia si grasimea pe ei. Apropo: la poza trebuia sa scrie ziaristul cult de SM ca e arhiva, adica e McDonald’s din Focșani.

  3. unu Răspunde

    nici pana acum nu au fost foarta sanatosi satmarenii , dar de acolo incolo nici pe atata , cand vad cum se inghesuie lumea la kfc imi vine sa plang ca acesti oameni nu stiu ce baga in gura , dar fiecara cu decizia lui , pacat de copiii, si inca ceva calitatea la kfc din sm e foarta proasta nu zic am incercat si eu , as minti sa zic ca NU , dar dupa prima gustare am renuntat eram doar curios pur si simplu . O zi buna va doresc.

  4. Altu Răspunde

    No, dacă vine și McDonald’s totul va fi bine. Ce străzi,ce spitale cu condiții decente,ce parcuri,etc. ,astea sunt mofturi, fast-foodul să trăiască. Și așa, cu investiții minore ai mulțumit gloata. Cine spune că românii nu sunt ușor de mulțumit e un mare prost.

  5. cineva Răspunde

    Poate sa vina si superMcDonalds , in Satu Mare este un singur loc unde poti manca cel mai bun hamburger si cel mai bun hot dog .

  6. altcineva Răspunde

    Contradicţie în termeni se numeşte ce-ai spus tu.

  7. cineva Răspunde

    Multumesc frumos pentru observatie . O zi buna .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.