Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

O celebră creatoare de modă laudă Spitalul Județean. ,,Au fost îngeri păzitori”

Celebra creatoare de modă Ioana Călin are numai cuvinte de laudă la adresa Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Sătmăreanca a adus de curând pe lume o fetiță și a ținut să își exprime recunoștința față de întregul personal al unității.

,,Am doar cuvinte de multumire si apreciere pentru Spitalul nostru Judetean, si mai ales pentru personalul care lucreaza in el. De la doamna care intretine curatenia pana la doctorii care aduc sau salveaza vieti. Multumesc din suflet doamnei doctor Laura Dance si moaselor care m-au asistat cand am nascut-o pe Lana. Au fost niste ingeri pazitori pt mine si am sa le multumesc toata viata pentru modul in care m-au ajutat!”, a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Sătmăreanca ce a fost declarată în mai multe rânduri cel mai bun designer de rochii de mireasă din România spune că a întâlnit oameni extraordinari la Spitalul Județean și se felicită că a ales să nască la Satu Mare.

,,In Spitalul nostru Judetean lucreaza niste oameni foarte dedicati, si foarte politicosi, asta am observat eu. Și nu vorbesc neaparat de modul cum s-au comportat cu mine, ci cu toate mamicile de acolo! A fost o experienta frumoasa pentru mine si ma bucur din suflet ca am ales sa nasc acasa, in orasul meu! Multumesc inca odata ca m-ati ajutat sa o aduc pe Lana in siguranta si in pace, iar primele zile din viata ei au fost niste zile linistite, cu soare si vorbe frumoase!” , a mai spus Ioana Călin.

 

5 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Te cred ,,,dar nu cu toată lumea se comporta așa ,cunosc cine sa tîrît pr coate după cezariană și nu a ajutat-o nimeni ,,,,praf praf

  2. Cucu Shanel Răspunde

    Uau! Pai dacă “o celebră creatoare de modă” (mai pe romaneste : designer vestimentar manca-v-as , creatori de moda sunt Galiano si Gaultier, nu designerii de rochii de mirese, parol!) a avut parte de servicii decente intr-un spital local, bravo ei, poate le face si niste halate trendy, ni se falfaie de eveniment. Acuma intrebarea mea este: asta e stire? Serios? Penibil.

  3. Plictisitor Răspunde

    Serios doamna Ioana???? …cand am pierdut copilul acestia “îngerasi pazitor ” nu ca sa aiba grija de sotia mea dar si urla daca a cerut ajutor . Inca au tras capu cand avea nevoie de ei…doctorii?? Parca eram de pe strada ca si un boschetar daca am vrut sa intreb ceva…asa se comporta….na hai lasa ma. …. vine sa vomit. ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.