Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Sătmărean, victima unui hoț de 19 ani. I-a intrat în curte și a furat tot ce a putut

Un tânăr din Satu Mare, bănuit de comiterea infracţiunii de furt, a fost identificat de poliţişti la câteva ore de la reclamarea faptei.

Ieri, 4 martie, la ora 10.10, un bărbat din Satu Mare a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de furt. Acesta a declarat că în noaptea de 03/04 martie, persoane necunoscute, prin forțarea sistemului de închidere al porții de acces, au pătruns în curtea unui imobil situat pe strada Zefirului, unde profitând de ușile neasigurate ale unui autoturism aflat  în curte, au sustras din acesta un compresor auto electric, un GPS auto, precum și alte bunuri, în valoare totală estimată la 1000 de lei.

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţişti  au dus la identificarea unui tânăr, de 19 ani, din Satu Mare, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.