Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Șoferi beți la volan, depistați pe bandă rulantă de polițiștii sătmăreni

În weekendul 1 – 3 martie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului Satu Mare în vederea combaterii principalelor cauze producerii accidentelor rutiere, fiind prezenți pe principalele artere rutiere. Ocazie cu care au aplicat peste 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 57 700 de lei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii sătmăreni au constatat în flagrant 7 infracțiuni la regimul rutier, fiind depistați pe raza municipiului Satu Mare și a localității Viile Satu Mare, 3 bărbați de 31, 42, respectiv 44 de ani care se aflau la volanul unor autovehicule, având concentrații alcoolice de 0,69 mg/l, 0,75 mg/l, respectiv 1,15 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Totodată, au fost identificați de polițiști, în localitățile Foieni, Carei și Negrești Oaș, la volanul unor autoturisme, 3 persoane cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani, care nu posedau permise de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    No man’s land! Peste 1 la mie le-as lua definitiv permisul dintrun foc , la mai putin in functie de procentaj la a doua , treia abatere ! Si amenda de 50 de puncte (100) ! Idem la prafoshi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.