Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Șoferul care a omorât cu mașina un copil de un an și opt luni era beat! Concluziile Poliției

Accidentul teribil ce a avut loc ieri după-amiază, sâmbătă, 2 martie, în localitatea Seini, și în urma căruia un copilaș în vârstă de numai un an și opt luni și-a pierdut viața a fost provocat de un șofer de 27 de ani. Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice.

,,In urma verificarilor privind accidentul de la Seini, produs ieri dupa-amiaza, politistii au constatat urmatoarele: un tanar de 27 de ani, care conducea un autoturism a surprins si accidentat un baiat de 1 an si 8 luni, ce era nesupravegheat pe strada Caramidariei din oras. La scurt timp de la producerea accidentului, din cauza leziunilor suferite, baiatul a decedat. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 0.8 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului, urmand a dispune masuri in consecinta”, a declarat Florina Metes, purtator de cuvânt al IPJ.

Băiețelul în vârstă de un an și opt luni a fost lăsat nesupravegheat și a pătruns pe partea carosabilă, informează presa locală. Victima a decedat la scurt timp după impact, din cauza rănilor suferite.

Șoferul în vârstă de 27 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă.

Sursa – ziarmm.ro

2 comentarii

  1. Maria Răspunde

    Bietul copil! Cum poti sa lasi un copil de 1 an nesupravegheat pe strada?Ce parinti.!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.