Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Sondaj PNL. La Satu Mare, UDMR conduce detaşat

Sondaj PNL. Un sondaj realizat la comanda PNL și prezentat joi în ședința Biroului Permanent Județean arată că UDMR conduce în intențiile de vot din județ, fiind urmat de PNL, PSD și ALDE.

Sondajul a fost făcut cu scopul de a identifica liderii PNL care să fie scoși candidați la alegerile locale de anul viitor. Astfel, dintre liberalii trecuț pe listă, Adrian Cozma a obținut 21,4%, Adrian Albu – 11%.

Sondajul a fost contestat de către unii dintre liderii PNL Satu Mare.

Totodată, în ce privește partidele politice, pe primul loc s-a clasat UDMR, cu 31%, urmat de PNL cu 20,7 %, PSD cu 18,5% şi ALDE cu 12%.

 

7 comentarii

  1. goia Răspunde

    Cozma ?? Cozma ??? Este sondaj făcut de el probabil sau 100% plătit de el . Ferească cel de sus sa ajungă pramatia asta la putere. Cel mai ordinar “om” politic din SM . La toate partidele a vrut sa meargă , nu l-a acceptat nimeni ! Rămâne piatra de moara a PNL .

  2. Teo Răspunde

    Si cine au fost cei chestionati? mă-sa cu tac-su și două babe din piață? Sondajul lui pește prăjit!

  3. Altu Răspunde

    Dacă e adevărat, mă întreb cum pot fi ungurii atât de proști, după ce UDMR susține toate prostiile guvernării care afectează pe toți indiferent de naționalitate. Ăștia sunt ca pensionarii, ăia se vând pe un litru de ulei, ăștia pe o plăcuță în limba maghiară. De parcă plăcuțele bilingve țin de foame . Toți Cetățenii români sunt o apă și un pământ, mentalitate de evul mediu. Cine vrea schimbare trebuie musai să plece din țară chiar și în Ungaria că și ăia au ani lumina în fața noastră

  4. Adi Răspunde

    Stați liniștiți vine Cioloș la putere și nationalizează tot,nu scapă nimeni de sectă lui.Ce a făcut pentru țară când a fost comisar european pentru agricultură.

  5. Nimeni Răspunde

    Inseamna ca Uniunea Democrata a Romanilor din Romania ar avea peste 50%.

  6. Nimeni Răspunde

    Mai sugestiv ar fi fost ca graficul sa nu fie de tip Pie ci de tip Varza. Sa ma explic un pic, cum partidele reprezentative ale tarii, in realitatea nu mai au nicio o doctrina politica si se identifica fals cu cate un grup din populatie, inseamna ca toate sunt varza. Asa ca varza rosie, varza mov, varza albastra, galbena sau verde ar fi aratat mai bine decat bale*a din poza.

  7. Beny Kira Răspunde

    Uite cum se dezumfla balonul numit Adrian Cozma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.