Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

VIDEO. Pericol public! Bărbat drogat, filmat într-un cartier din Satu Mare

Un bărbat din municipiul Satu Mare, aparent sub influența puternică a drogurilor, a fost filmat ieri după masă, în jurul orei 14.00, în Cartierul 14 Mai.

În imagini se vede cum bărbatul abia se ține pe picioare. Sătmăreanul ce l-a filmat pe bărbat, un locuitor din zonă, spune că acesta a stat nemișcat zeci de minute, și că astfel de cazuri au loc des în Carierul 14 Mai.

Sătmăreanul acuză Poliția Locală că nu intervine, cu toate că sunt amplasate camere de supraveghere în zonă.

„Cei de la Poliția Locală nu-și fac apariția niciodată… Chiar cu cameră de mii de euro în piață”, a precizat bărbatul pentru PortalSM.

 

2 comentarii

  1. sdgd Răspunde

    Pericol public ca e drogat? Ce sa zicem de miile de betivi din oras care sunt cu adevarat pericol public. Eu nu zic sa ne drogam, da si sa aratati un copil drogat in timp ce orasul se imbiba in alcool si sa spuneti ca el e pericolu…sa fim seriosi . Trezitiva la realitate, ca mai treji sunt drogatii aia de pe strada…pericol public hahaha….

  2. Milan Răspunde

    Si tu prostul care l-ai filmat în loc să chemi ambulanță sau sa mergi sa ai grija de el cat timp esti vecinul lui,il filmezi si il pui pe tot facebookul? Fiu de curwa bleaga ce esti…
    Vrei sa fii vedeta ? Te fac eu sa fii vedeta,numa sa te prind,și după voi trimite videoul la portalsm sa te fac vedeta….ne vedem prin cartier prietene…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.