Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

VIDEO. Sătmărean suspectat de drifturi periculoase la Oradea. Poliția face anchetă

Doi tineri din Oradea sunt protagoniştii unui scandal de proporţii, după ce s-au filmat în timp ce făceau drifturi cu un Ferrari în parcarea unui centru comercial din oraş, scrie Digi24. Mai mult, aceştia s-au imortalizat în timp ce ţin în mână o armă ce pare a fi Kalaşnikov. Unul dintre tineri este sătmăreanul Ovidiu Pop, fondator al unei companii de jocuri. 

Cei doi tineri și-au etalat maşinile cu mulţi cai putere pe centura oraşului Oradea. Au ajuns apoi în centrul orașului, într-o zonă pietonală, unde este interzis accesul auto. După ce au postat imaginile pe internet, poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit un dosar penal pentru deținere ilegală de arme şi întrecere ilegală de maşini.

Potrivit Adevărul.ro, este vorba despre Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, milionarul sătmărean Ovidiu Pop, patronul unei mari companii de jocuri IT din România, sau Victor Halacu, alias Gaju Kyd, vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning.

Sursa video – Facebook/Drivers SM

4 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Ar trebui potolit șmecherul ăsta. Prea multe măgării face !!!

  2. Cineva Răspunde

    Cine îl cunoaște pe Ovidiu, știe clar că era în locul nepotrivit cu persoane nepotrivite…iar arma aia kalașnikov e airsoft și nu e nicidecum ținut de 2 persoane, ci doar de o singură persoană și e clar ca nu e sătmareanul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.