Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

VIDEO. Şoareci în Auchan Satu Mare. Se plimbau printre rafturile cu mâncare!

Şoareci în Auchan Satu Mare. O sătmăreancă a filmat astăzi după amiază şoareci care se plimbau prin rafturile cu mâncare del a Auchan Satu Mare.

Femeia a relatat pentru PortalSM că a fost astăzi la supermarket, iar la un moment dat a văzut doi şoareci pe raft.

“După o mămăligă cu ciuperci, bună recunosc, surprize surprize, cine mă întâmpină pe mine la raftul cu produse bio? Doi şoricei mititei şi jucăuşi! O chem pe doamna de la vitrina cu autoservire, vine săraca se chinuie, cu greu pe unul îl execută, chem şeful de magazin! Şoc! Aştept o scuză ceva, răspunsul primit a fost următorul: Nu aveţi voie să filmaţi în magazin animale nedomestice ha ha ha, purtătoare de boli şi virusi ptr că sunt vedetele magazinului”, a transmis femeia.

 


 

15 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Dezordinea si murdaria ce domnesc pe rafturile uneori aproape goale, garnisite cu cutii rupte si marfuri aproape alterate ori deteriorate pot oferi astfel de aparitii. Închipuiți-vă cam ce dezmăț e noaptea, pe întuneric și în liniște. Din pacate cu fiecare zi magazinul Auchan decade si nu numi el, personalul aproape invizibil, este indiferent sau insolent; daca gasesti pe careva si intrebi ceva ti se raspunde peste umar ori de fel.
    Poate nu stim noi si soarecele era la promotie!!!

  2. Rodica Răspunde

    Din pacate acesta este ….comertul marilor lanturi super-hiper-extra , care au aparut ca ciupercile dupa ploaie (sau ,mai corect , ca ….orificiile in asfalt) ! In timp ce micilor comercianti autohtoni li se cer tot felul de cursuri de igiena , conditii de depozitare corespunzatoare , reguli stricte la achizitionarea si comercializarea marfurilor , anumite conditii de depozitare -functie de produse , dezinsectii si deratizari periodice, marii ….comercianti , gen Kauflan , Auchan, Profi , Peni , Lidl , pot comercializa in voie chiar si produse expirate ca nu-i verifica nimeni ! Reversul insa , la un magazin micut de cartier… îi suspendam activitatea dupa ce-l mai altoim si cu o amenda sanatoasa in cazul in care gasim nereguli de genul acesta ! Bunaoara , ieri la Kaufland erau expirate de o zi bauturile de la Olympus din migdale , expuse pe raft la comercializare , dar nu interesa pe nimeni ; si erau cam 15 cutii ! Am anuntat pe cineva din personal lucrul acesta si dus a fost ….. . Deci pe langa faptul ca ….beneficiem de produse cu dublu standard de calitate (fata de cele similare din Germania , Franta , etc) mai beneficiem si de dublu standard de tratament in raport cu institutiile competente sa sanctioneze abaterile acestea ! Adica pentru unii muma , pentru altii ciuma ! Pana când ?

  3. Una Răspunde

    Trist…. foarte trist ?

  4. Criminal Răspunde

    L-ai omorat pe Ratatouille!!!

    P.S Bine ca acuma stiti sa scrieti numele magazinului

  5. Satmarean Răspunde

    Direcția de sănătate publică, protecția consumatorului iar nu dau nicio sancțiune?

    • Rodica Răspunde

      Ce sanctiune , când se iau de persoana care a filmat aceste lucruri cu NU AVETI VOIE SA FILMATI ! Eu am propus candva , ca cei competenti si in drept sa aiba puncte mobile la aceste lanturi – fara sa fie nevoie de investitii majore – o persoana la fiecare magazin (ca intre noi fie vorba sunt destule care iau salarii de pomana si la OPC si la ANSVSA ) pentru a controla in permanenta si corecta când e cazul , abaterile de acest gen ! Dar nu intereseaza acest lucru pe nimeni . Un alt aspect , pe care multi il neglijeaza si cu efecte in timp este mâncarea preparata ce se comercializeaza tip fast-food . Mi-e mila de cei care ….infuleca cu pofta ….mancarica de-acolo(scuze) , fara sa stie sau sa vada in ce conditii s-a pregatit sau ce materie prima s-a folosit . Doar nu va inchipuiti ca se prepara tot ce-i proaspat ; este interesant faptul ca nu se prea arunca din marfa asta perisabila , totul se ….transforma . Si-atunci ne punem întrebarea de unde atatea probleme de sanatate , unele cu complicatii serioase ?

  6. Nimeni Răspunde

    O PisiCa cand nu-i acasa, soarecii joaca pe masa.

  7. DinSM Răspunde

    Poate s-au adapostit in kaufland dupa ce carefour a construit pe teritoriul lor 🙂

  8. joliku Răspunde

    Doamna trebuia sa-si faca o poza in camara. La mai mult de jumatate din voi soareci si sobolani fac legea prin case, asa ca vedeti-va de treaba, oricum au convietuit cu noi si o vor mai face mult si bine. Ce sa mai spui de majoritatea celor care detin potai si pisici, doamna ar putea sa-i detecteze cu “aparatul” ei cand lasa in urma cate un rahat de dus in casa.

  9. vasilache Răspunde

    am mai vazut asemenea cazuri la tv. de unde stim ca soareci nu au fost pusi de persoana care filma?

  10. Mirrors Răspunde

    Nu țin apărarea nimănui.. Dar este ciudat ca a-ți dat numele magazinului. De obicei când aveți un articol jenant pentru magazine nu dați numele… De data aceasta ați dat.. Ciudat rau

  11. Nae Răspunde

    Deci joliku, totul este in regula, bravo tie !

  12. Darius Răspunde

    e plin de producatori de santaje pe teme de genu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.