Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Ziua Mondială a Apei va fi marcată la Satu Mare. Porți deschise la Uzina de apă și la Stația de Epurare

În cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, ce va avea loc în data de 22 martie 2019 S.C. Apaserv Satu Mare S.A. organizează Ziua porților deschise la Uzina de apă Mărtinești și la Stația de Epurare. Sunt așteptați toți cei interesați de a vedea îndeaproape de unde vine apa de la robinet și să înțeleagă importanța stațiilor de epurare și fluxul tehnologic al tratării apei uzate.

Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele se vor vizita în grupuri organizate la fața locului, cu îndrumători – specialiști din cadrul stațiilor de tratare apă potabilă și de epurare a apelor uzate. Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze în baza unei solicitări ce poate fi depusă la adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected], respectiv prin fax., la nr. 0261.721056.

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, ONU stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente. Tema anului 2019 este: APĂ PENTRU TOȚI.

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    Daca vrem sa avem o apa buna trebuie sa facem mult mai mult, inclusiv APASERV-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.